Vorbeste cu el! Zi de zi si vezi daca chiar va potriviti si peste cateva zile sau o saptamana, depinde cat vrei tu, intreaba-l daca s-a mai gandit la tine intr-un alt fel pentru ca si tu te.ai gandit intr-un alt fel la el. Si el o sa se prinda si o sa iti spuna daca simte ceva pentru tine, iar daca el nu se prinde incearca sa aduci vorba despre faza aia, iar apoi intreaba-l!
Iii trimiti un biletel daca tie rusine putin si ii scrii:
-sa stii ca mie imi place de tine...Dar te rog numai spune la nimeni ca eu te plac !
SI APOI IL INTREBI DACA ARE PRIETENA DACA CAUTA UNA SII II SPUI CA SI TU CAUTI UN BAIAT II CERI ID DE MESS DACA ARE SAU VOBRITI PE CHAT PE FACEBOK si.iil intrebi ...
da, asta inseamna ca poti sa ai o relatie cu el >... Funda?
Astepti sa vina la tine sa vorbiti si daca vine, eu spun ca te place. Si daca incepe EL o conversatie pe messenger s-ar putea sa te placa pentru ca daca nu i-ar placea, te-ar evita.
Fa ce-ti spune inima. Nu uita,ai zis ca el este un baiat cuminte si la locul lui,in ziua de azi,rar mai gasesti asemenea persoane,deci sa spun ca este mai special. Profita de ocazie,o astfel de sansa nu ti se va da de mai multe ori.
Daca el te place cu adevarat,asa cum tu il placi, garantat o sa aveti o relatie minunata, in curand, poate in viitor, dar sigur se va intampla. xD
Numai bineee :*
Poi daca el a spus asa inseamna ca e confuz si ca e aproape sigur ca puteti avea o relatie dar nu stie cum sa te intrebe daca vrei sa fi cu el si daca ai curaj du-te si saruta-l, cu siguranta daca il saruti va ramane uimit si sunt sigura ca veti fi impreuna
Pai din raspunsul care ti l-a dat el, eu as crede ca el ar vrea sa fie cu tine doar ca mai are anumite retineri, sau vrea sa se convinga de anumite lucruri despre tine, dar daca vei vrea sa grabesti putin lucrurile nu cred ca ar fi rau nici sa te duci la el sa-l saruti sau sa devii mai apropiata de el, Succes :*.
Am vorbit pe mess..si el si eu stam pe telefon mai mult si cand il mai bag in seama nu raspunde. nu stiu daca are ceva cu mine sau daca pur si simplu nu a vazut. daca vorbesc cu el in fata, o sa intervina lumea si iti dai seama c nasol ma simt dupa faza cu violatul. stie c il plac, deci nu ii mai scriu asta o data, dar altceva? el a zis : ''daca da(adica ma placi) vorbim si mai vedem.''
Spune-i ca il rogi frumos sa raspunda si spune-i ca sa lase gurile rele sa vorbeasca daca nu iti gasesti altul' si cu asta basta daca nu stai linistitata ca nu ramai necasatorita'