Eu nu pot sa imi dau sema daca esti baiat sau fata:d, dar totusi nu ar merita nici un ban prietena aia a ta pentru ca iai sp d l inceput ca iti e frica sa nu ii pierzi si totusi a insistat sa ii tii u e ceva l mijlok cred ca tot ea ia lua in plus nu cred ca a plecat de acasa cu banii in mana probabil avea un buzunar sau ceva in care sa tina banii si ea tea rugat tocmai in club sa ii tii bani unde e aglomeratie si nu iti dai sema kn tii ia adica e logik ca e ti ia luat daca nu avea unde sa ii tina te ruga sa ii tii u d cand ati plecat nu numai cand ai as in club, deci konkluzia-scapa de ea ca nu e pr adevarat si lasa ideea cu omoratul ca nu aduki decat suferinta parintilor tai si pe pr ta o sa o doara in kot ca te-ai omorat adica nu are rost
Si tu si maica-ta nu ganditi. se poate intampla oricui.
totusi eu cred ca a fost o teapa
Sallz! nu mai poot nu mai rezist imi doresc sa ma arunc de la etaj sau orice altceva numai sa mor ma simt numai singura mama mea este numai plecata la serviciu inclusiv sam si dum tatal meu mai sta pe acasa mai mult dar este nervos si ma cert aproape in fiecare zi cu el dar cand le zic ca vreau sa petrec mai mult timp cu ei imi zic ktreb sa fac sacrificii dra si daca mama nu ar lucra in weekend tot ar castiga bine ca si acum. ve rog dati-mi sfaturi ca nu mai stiu ce sa fac
Moartrea nu e o solutzie...Sa vezi ca de acum incepe sa fie mai frumos in viata, deci ai grija ce faci acum sa nu cumva sa regreti mai tarziu.:*:*
[(Te sfatuies la fel ca o pers de pe aici.
Sa te angajezi acu in vara...
Dar mnah.
Jumate de vina are si pretine tah.
Cred ca este de ajuns cat i'ai dat
:*:*
Ai grija de tine.)]
Nu mai plange suma de 100 de ron nu e mare in plus nu e un lucru asa de rau incat sa vrei sa mori... iar parintii pot fii uneori mai duri petru ca greseala sa nu se mai repete altadata sa nu mai tii banii nimanui...ai grija de tine sa sa stii ca viata e frumoasa si cu bune si cu rele!:*