anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

nu mai pot vreau sa morcryingcryingcryingaseara in club o prietena mi-a dat sa-i tin in buzunar la mine suma de 100ron.eu i-am zis ca nu ii iau ca daca o sa ii pierd... dar ea a insistatcryingcryingacum imi vine sa mor.Cand ne-am dus sa luam suc am observat ca banii nu mai sunt pot sa zic ca nu am mai avut nici un chef de viata at nu am mai dansat, nu am mai ras pur si simplu imi venea sa morcryingcrying
In dimineata asta cand m-am trezit i-am povestit mamei si dupa cum imi inchipuiam m-a facut sa imi regret zilele ...nu m-a certat rau, nu m-a batut dar pur si simplu mi-a zis niste adevaruri care ma raneau profund (sper sa intelegeti). Tin sa precizez ca azinoapte cand am ajuns acasa i-am dat fetei acelea 50ron pentru ca eu i-am pierdut din banii mei...

Nu mai pot de cand am vb cu mama plang incontinu si nu pot sa ma opresc

ajutati-ma. va rog foarte multcryingcrying

imi vine sa mor...

104 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi ai face bine daca te-ai omari. Esti intr-o asa mare incurcatura inkt nici dracu nu te mai poate scoate...

Nu imi vine sa cred... frateeeee... Romania e asa din cauza noastra

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu pot sa imi dau sema daca esti baiat sau fata:d, dar totusi nu ar merita nici un ban prietena aia a ta pentru ca iai sp d l inceput ca iti e frica sa nu ii pierzi si totusi a insistat sa ii tii u e ceva l mijlok cred ca tot ea ia lua in plus nu cred ca a plecat de acasa cu banii in mana probabil avea un buzunar sau ceva in care sa tina banii si ea tea rugat tocmai in club sa ii tii bani unde e aglomeratie si nu iti dai sema kn tii ia adica e logik ca e ti ia luat daca nu avea unde sa ii tina te ruga sa ii tii u d cand ati plecat nu numai cand ai as in club, deci konkluzia-scapa de ea ca nu e pr adevarat si lasa ideea cu omoratul ca nu aduki decat suferinta parintilor tai si pe pr ta o sa o doara in kot ca te-ai omorat adica nu are rost

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu ce sa fac va rog ajutati-ma ca prietenu meu a spus la toata clasa ca o colega si cu mine suntem sirene

| leonard_9013 a răspuns:

Tu ce gindesti? sa mori sau sa te distrezi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si mie imi vine sa'mi pun capat zilelor de multe ori chiar nu'mi vad nici un sens in viata asta ii atat de curva ca mine ca ma gandesc de multe ori cu ce am gresit sa fiu pedepsita in halul astacryingcryingcrying

| bachus a răspuns:

Si tu si maica-ta nu ganditi. se poate intampla oricui.
totusi eu cred ca a fost o teapa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din cuza notelor pe care; le am la scoala si sa merg sus la prietena mea alexandra!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da add la smecherul_dinlume... te ajut eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

U vrei sa mori pentru atat? viate trebuie traita... toti vrem sa murim la un momendat dar suferim iubim si trecem peste... asa e viata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Add la csm.cosmy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia-ti din banii de buzunar si strange-i si poate ii dai inapoi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hahah

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fratilor si mie imi vine sa mor am trecut prin destule si totusi peste asta nu pot trece am avut un accident in urma caruia am ramas in carucior crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai suport mama mea este cu totul in potriva mea. orice as face fac prost... mi-as dori o viata pe strazi cred ca o sa traiesc mult mai bien decat cu ea chiar daca nu as avea banii si haine as avea prieteni si poate o viata mult mai frumoasa si linistita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sallz! nu mai poot nu mai rezist imi doresc sa ma arunc de la etaj sau orice altceva numai sa mor ma simt numai singura mama mea este numai plecata la serviciu inclusiv sam si dum tatal meu mai sta pe acasa mai mult dar este nervos si ma cert aproape in fiecare zi cu el dar cand le zic ca vreau sa petrec mai mult timp cu ei imi zic ktreb sa fac sacrificii dra si daca mama nu ar lucra in weekend tot ar castiga bine ca si acum. ve rog dati-mi sfaturi ca nu mai stiu ce sa fac

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Moartrea nu e o solutzie...Sa vezi ca de acum incepe sa fie mai frumos in viata, deci ai grija ce faci acum sa nu cumva sa regreti mai tarziu.:*:*
[(Te sfatuies la fel ca o pers de pe aicihee hee.
Sa te angajezi acu in vara...
Dar mnah.
Jumate de vina are si pretine tah.
Cred ca este de ajuns cat i'ai dathee hee
:*:*
Ai grija de tine.)]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu inteleg esti baiat sau fata casa stiu la ce sex sa vorbesc feminin sau masculin?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu inteleg esti baiat sau fata casa stiu la ce sex sa vorbesc feminin sau masculin?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca iti vine sa mori e foarte simplu...(omoara-te )cu niste pastile sau cu otrava de soareci

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te stresa pentru 50 100 de lei altii nu se streseaza pentru zeci de mi de euro pierduti pan cazinouri...si tu pentru 50 de roni dai in pl de bani sincer eu ti-as da eu 50 de roni sa nu mai fi stresat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu vreau sa mor, ajutati-ma va rog. Fata/baiat, tu esti intreg/a la minte? Daca pentru 100 de roni vrei sa mori, ia gandeste-te in viitorul apropiat, ca mai ai multe de pierdut. Chiar vrei sa mori de atatea ori?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu faceun capatde tara din asta.totuletrecator. o sa intelegi mai tarziu asta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Omoarate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-ai de ce sa plangi, si eu am patit la fel, si ia`m explicat prietenei mele si a inteles la fel si parintii. trebuie sa ai incredere in tine. nu mai fi suparat pentru o asemenea prostioara. totul se uita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite ia id meu sa vorbimwinking necro_mihai

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce tampenie.esti ridicol(a)!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa uiti pur si simplu...stiu ca-i greu am trecut si eu peintr-o situatie de genul asta dar... a fost doar o amintire neplacuta.:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tare asta pentru bani femei nare rost sa mori nici pentru niste vorbe care le scoate un **** de bosorog de 40 de ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai gandi asa, da. i in masa de bani...
O sa treaca totul in curand...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai plange suma de 100 de ron nu e mare in plus nu e un lucru asa de rau incat sa vrei sa mori... iar parintii pot fii uneori mai duri petru ca greseala sa nu se mai repete altadata sa nu mai tii banii nimanui...ai grija de tine sa sa stii ca viata e frumoasa si cu bune si cu rele!:*