Tu nu trebuia sa accepti! trebuie sa ii spui ca Nu inseamna Nu pe lumea asta! incerca sa ii dai curand banii fetei ca sa nu fii cea/cel mai ratata/ratat din clasa.succes!
Hei! Moartea nu e o solutie, si mai ales in cazul tau, stai linistit nu mai plange pentru daca plangi mai rau iti faci! Gandeste pozitiv, nu mai fii un copil de 5 anisori numai sora mea plange cand pierde bani eu una am pierdut o suma mai mare pe care mi-a trimis-o mama, 100 de euro nu e mare scofala, si u pentru 100 de ron, plangi? Fii barbat! In viata intanlesti cazurii mai grele decat astea, asa ca uita de suma aia incerca sa ii strangi si fii barbat capuu sus! Si prietena ta poate sa mai astepte pentru nu e nu stiu cesuma care nu poti sa o retunezi! Cautama! Daca vrei sa vb cu candva si sa te intelega, ma poti vedea ca o prietena de o viata(iti tr prin mesaj privat idu meu!)
Nu mai pooot vreau sa mor acum o saptamana m-am a aflat de iubitul meu m-a batut foarte rau pot sa spun ca ma paralizat abia mai pot sa ma ridic din paaaat nu mai suport eu il iubesc foate foarte mult pe baiatul ala sunati-ma si dati-mi un sfat nr meu de tel este 0786723976 diana
Draga mea nu trebuie estitinera inca kite vorbe iti va spune mama ta pur si simplu incearca sa treci cu vederea mergi inainte arata ca estiputin indiferenta ...credema eu stiu ceti spun eu am 14 ani dar de jumat de an nu ma pot opri din plins iar cand incerk sa uit de toate si sa fiu plina de viata cineva se gaseste care ma face sa pling dar eu il scuip in ochi chiar daca e dureros eu nu arat la nime iar tu nu trebuie sa te invinovatestica ai pierdut bani prietena ta singura e vinovata ce tzio dat bani tie
Nu fi atat de sensibil, vei rezolva problema.Viata e mult prea pretioasa, ridica ochii si sterge lacrimile, vei vedea cu ei...altii nu pot face asta decat cu ochii mintii...morala o sa ti se mai faca, asculta dar nu te acuza intr-atat incat sa nu poti intelege ca oamenii, parintii, vor sa te ajute, nu sa te chinuie.Fruntea sus!
Din toate trebuie sa inveti cate ceva! Nu te legi la cap daca nu te doare, fiecare este raspunzator de faptele sale! Dupa mine este corect sa restitui jumatate din suma pentru ca vina se imparte. Daca vroia sa-i aibe pe toti trebuia sa aiba grija personal de ei! Cum nu a facut-o, cere-i macar sa aiba bunul simt sa te astepte pana ii restitui si ceilalti 50lei!