anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

nu mai pot vreau sa morcryingcryingcryingaseara in club o prietena mi-a dat sa-i tin in buzunar la mine suma de 100ron.eu i-am zis ca nu ii iau ca daca o sa ii pierd... dar ea a insistatcryingcryingacum imi vine sa mor.Cand ne-am dus sa luam suc am observat ca banii nu mai sunt pot sa zic ca nu am mai avut nici un chef de viata at nu am mai dansat, nu am mai ras pur si simplu imi venea sa morcryingcrying
In dimineata asta cand m-am trezit i-am povestit mamei si dupa cum imi inchipuiam m-a facut sa imi regret zilele ...nu m-a certat rau, nu m-a batut dar pur si simplu mi-a zis niste adevaruri care ma raneau profund (sper sa intelegeti). Tin sa precizez ca azinoapte cand am ajuns acasa i-am dat fetei acelea 50ron pentru ca eu i-am pierdut din banii mei...

Nu mai pot de cand am vb cu mama plang incontinu si nu pot sa ma opresc

ajutati-ma. va rog foarte multcryingcrying

imi vine sa mor...

104 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nasol

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si mif vreau sa mo nu sunt bogat am 7 ani tu cati ani ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

. esti o proasta... poti sa mori fmm de javra/. arzi in iadhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hello, sunt 100 ron nu un miliard ii poti da oricand. nu te mai stresa atat.asta numai daca ai 5 ani laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I dai bani si gata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da-ti foc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hey `! Nu trebuie sa te invinovatesti atat :* Cum au spus si ceilalti fa economii si incearca sa ii strangi apoi i dai prietenei tale :* Nu`i asa de greuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta nu e nimic... iata la mine probleme

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mori

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi pare rau...si eu am o mama la fel de "buna"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai pooot vreau sa mor acum o saptamana m-am a aflat de iubitul meu m-a batut foarte rau pot sa spun ca ma paralizat abia mai pot sa ma ridic din paaaat nu mai suport eu il iubesc foate foarte mult pe baiatul ala sunati-ma si dati-mi un sfat nr meu de tel este 0786723976 diana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti dau eu suma de 100 roni daca imi iei mie ADEVARATELE MOTIVE pentru care vreau Eu sa mor. Nu mai scrieti toate rahaturile

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga mea nu trebuie estitinera inca kite vorbe iti va spune mama ta pur si simplu incearca sa treci cu vederea mergi inainte arata ca estiputin indiferenta ...credema eu stiu ceti spun eu am 14 ani dar de jumat de an nu ma pot opri din plins iar cand incerk sa uit de toate si sa fiu plina de viata cineva se gaseste care ma face sa pling dar eu il scuip in ochi chiar daca e dureros eu nu arat la nime iar tu nu trebuie sa te invinovatestica ai pierdut bani prietena ta singura e vinovata ce tzio dat bani tie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau sa mor dar antai sa ma ansor si dupa aia pot sa mor linistit n-am decat 19 ani va pup dulke

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai e vina ta cine te-a pus sa ii ti banii puteaisa spui nu si gata
erau banii ei si trebuia sa ii tina ea
asta e acum platesti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu fi atat de sensibil, vei rezolva problema.Viata e mult prea pretioasa, ridica ochii si sterge lacrimile, vei vedea cu ei...altii nu pot face asta decat cu ochii mintii...morala o sa ti se mai faca, asculta dar nu te acuza intr-atat incat sa nu poti intelege ca oamenii, parintii, vor sa te ajute, nu sa te chinuie.Fruntea sus!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai suportcryingvreau sa mor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti un mare proooost

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

cine ma ajuta si pe mine. nu mai pot in casa mea enumai cearta taicamiu a ajuns sal bata si pe fratimiu nu mai pot ca rog dati-mi un sfat ca mai am un pic si ma arunc de la fereastra

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite si eu am pierdut bani unei fete dar am starns si i-am dat inapoi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa ca este bine sa plangi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dc oare multi vor dar nu au curaj.si eu imi doresc sa dispar dar insa imi lipseste curajul sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce sa fac tot timpul ma bate mama si tata la cap si nu stiu ce sa fac iar mosul nu vine si la mine imi vn sa mor imi pun un streng si o sa mor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te omora pentru ca o sa regreti pentru ce ai facut in ultimele clipe de viata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti prea copil
!
dupa parerea mea se mai intampla
!
nu-ti dori moartea din chestii de genu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cumpara-ti un portmoneu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică: