anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

nu mai pot vreau sa morcryingcryingcryingaseara in club o prietena mi-a dat sa-i tin in buzunar la mine suma de 100ron.eu i-am zis ca nu ii iau ca daca o sa ii pierd... dar ea a insistatcryingcryingacum imi vine sa mor.Cand ne-am dus sa luam suc am observat ca banii nu mai sunt pot sa zic ca nu am mai avut nici un chef de viata at nu am mai dansat, nu am mai ras pur si simplu imi venea sa morcryingcrying
In dimineata asta cand m-am trezit i-am povestit mamei si dupa cum imi inchipuiam m-a facut sa imi regret zilele ...nu m-a certat rau, nu m-a batut dar pur si simplu mi-a zis niste adevaruri care ma raneau profund (sper sa intelegeti). Tin sa precizez ca azinoapte cand am ajuns acasa i-am dat fetei acelea 50ron pentru ca eu i-am pierdut din banii mei...

Nu mai pot de cand am vb cu mama plang incontinu si nu pot sa ma opresc

ajutati-ma. va rog foarte multcryingcrying

imi vine sa mor...

104 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau sa mor mama isi bate joc de mine vreau sa mor nu may suport

| medex3 a răspuns:

Hai sa ne omoram dintr'o prostie. Nu? Am pierdut bani opa. Acum ma omor! Incearca sa ii pui la loc. Fa economi si sa iti fie invataturi de mintetongue. Pentru ca si eu am pierdut la randul meu bani. Dar am gasit dublu laughing

| denysame a răspuns:

Tu nu trebuia sa accepti! trebuie sa ii spui ca Nu inseamna Nu pe lumea asta! incerca sa ii dai curand banii fetei ca sa nu fii cea/cel mai ratata/ratat din clasa.succes!

| MirciucuRonaldo a răspuns:

Stii ceva? Ma gandesc oare daca prostia asta e asa ereditara nu stiu cum domnule sa scapi banii fetei din buzunar ca doar nu ii aveai in mana ai buzunaru piticului ce draq pai asta e prostie pe fatawaiting x-(

| MirciucuRonaldo a răspuns:

Si mai plangi si pentru un milion saracule

| madutzii a răspuns:

Hei! Moartea nu e o solutie, si mai ales in cazul tau, stai linistit nu mai plange pentru daca plangi mai rau iti faci! Gandeste pozitiv, nu mai fii un copil de 5 anisori numai sora mea plange cand pierde bani eu una am pierdut o suma mai mare pe care mi-a trimis-o mama, 100 de euro nu e mare scofala, si u pentru 100 de ron, plangi? Fii barbat! In viata intanlesti cazurii mai grele decat astea, asa ca uita de suma aia incerca sa ii strangi si fii barbat capuu sus! Si prietena ta poate sa mai astepte pentru nu e nu stiu cesuma care nu poti sa o retunezi! Cautama! Daca vrei sa vb cu candva si sa te intelega, ma poti vedea ca o prietena de o viata(iti tr prin mesaj privat idu meu!)kiss

| fefe_9932 a răspuns:

Paul27 nu cred ca are 10 ani dar cred ca este un baiat mai sensibillove struckdeci incearca sa te linistesti pentru ca nu e asa de grav:*

| daniela_8021 a răspuns:

Nu esti tu vinovata, spune-i prietenei tale sa te inteleaga.Ca daca ar fi ea in locul tau nu s-ar simti bine.Daca chiar e o prietena adevarata o sa te inteleaga, spune-i ca tu ai atentionato ca daca ii ti s-ar putea sai pierzi dar ea a insistat. Sper ca ti-am fost de ajutor kiss. Funda te rog frumos?

| roxana_6745 a răspuns:

Lasa ca daca uh esti la scoala poti sa strangi sa faci ceva dar nu sa,,,, deci trebuie sa te calmezi daca nu ma supar

| Tribilizi a răspuns:

Mai ai nevoie de bani? imi faci un slow blow si s-a rezolvat! PS ESTI PROASTA

| bachus a răspuns:

Si tu si maica-ta nu ganditi. se poate intampla oricui.
totusi eu cred ca a fost o teapa

| dyapinkygirl a răspuns:

Doamne pentru 100 lei faci atata circ?:O.serios acum exagerezi.nui sf lumii nu mai dramatiza atata.incearca sa fi mai optimist si data viitoare sa fi mai atenttongue

| leonard_9013 a răspuns:

Tu ce gindesti? sa mori sau sa te distrezi

| anna_5778 a răspuns:

Pentru bani sa nu suferi caci noi pe ei ii facem.,,, nu ei pe noi