Ce trist Uite ce te sfatuiesc eu: ar trebui sa discuti cu el, sa vezi ce simte si el, daca mai simte ceva pentru tine si in final sa luati o decizie de comun acord; daca mai merita sau nu sa reluati ce a fost odata, desigur ca trebuie sa-i spui sa-si ia anumite angajamente. de genul sa nu umble cu alte fete...sau ma rog ce consideri tu. Sper ca te-am ajutat si mult succes:*
Gaseste-ti pe altcineva si incearca sa ai incredere in oameni. NU toti baietii sunt asa...
Sincer nu poti decat sa incerci sa nu te mai gandesti la el, iar cand iti amintesti de el ar trebui sa te preocupi cu ceva:sa-ti gasesti ceva de facut la care trebuie gandire, nu stiu sincer ce sa-ti spun incearca poate vei reusi la un moment dat tot il vei uita daca nu mai vine acasa
Incearca sa-l uiti! Sa-ti faci un alt prieten mai "mediocru" caci nu te va insela! Ai grija pe cine-ti alegi! Insa iti va fi destul de greu, deoarece dragostea invinge ratiunea! Chiar m-a impresionat povestea ta!
Salut Oana. Dupa parerea mea eu cred ca tu l-ai iubit ft tare cu adevarat dupa cum se pare. daca el nu o sa se intoarca e de inteles ca nu veti mai putea fi impreuna, deci trebuie sa il uiti. e greu asa ceva, sa uiti persoana iubita insa alta varianta nai. cred ca ar fi celmai bine da ca ai sa il uiti. Bafta / Funda xD
linarkfts întreabă: