Cel mai probabil tine la tine si iti spune chestiile astea strict sa te enerveze, asa fac fratii intre ei(stiu, cliseu ala pe care il zic toti), vorbeste cu ea si spune-i ca treaba e serioasa si te deranjeaza chestiile astea, toti avem insecuritati
Ignora lucurile astea.Eu am un frate mai mare ce imi teroriza zilele, dacă îmi spunea doar ce îți spune tie sora ta era mai ok.Dar noi ne băteam ca la balamuc, ma inchidea în dulap, ma fugarea pe strada dar acum ca am crescut ambi ne respectam și iubim foarte mult.
Dacă vei pune la suflet și îți vei implementa lucurile astea în cap îți vei crea probleme.Parerea mea e ca poți sa ii spui ca ești ok asa cum ești și dacă vrea sa facă anumite schimbări, sa înceapă cu ea.
Sfatul meu este sa nu o asculți, esti perfecta asa cum esti si contează mai mult caracterul, nu corpul
Si totuși esti foarte frumoasa indiferent cum arati
Sora ta are probleme grave de sânatate daca te îndeamnă sa faci rahaturile alea la vârsta ta
Sora ta este EXTREM de imatură pentru 24 de ani. Spune-i că la vârsta ei ar trebui să aibă un loc de muncă, o relație, niște studii în desfășurare, să se gândească la viitor, nu mizerii kardashiene.
Are loc de munca, e la facultate si are si o relatie de 10 ani si s-a casatorit vara trecuta, luna viitore va da nastere primului ei copil. Deci pot spune ca e deja pusa la punct dar mereu a fost asa aroganta si nesimtita, mereu ma ajuta nu zic nu dar cateodata intrece masura
" Spune-i că la vârsta ei ar trebui să aibă un loc de muncă, o relație"
the ***? AR TREBUI sa aiba o relatie?
Nu mai are voie pe Tinder, sa fie singura, etc?
Vrei sa o faci sa o doara rau? Spune-i ca femeile insarcinate care tot cauta defecte la alte persoane va naste un copil cu asemenea defecte.
Nu trebuie absolut nimic în realitate, ideea e să o enerveze și să-i închidă gura .
Aș întrece și eu măsura și i-aș zice că mi-e milă de copilul ei, dacă așa o să se poarte și cu el, să-i caute deja terapeut.
AnOnIm_7469 întreabă: