| MahNamehizJeff a întrebat:

Buna oameni ^^ Haideti sa va povestesc o alta minunata peripetie din viata mea (Nope).
De vreo doua luni stau cu cineva, totul e in regula. El are slujba lui, eu o am pe a mea, dar chestia e ca slujba aia a lui ii ocupa toata ziua, si nu mai avem timp sa facem nimic impreuna, apai sa mai vorbim, din fericire relatia noastra e virtuala, si probabil n-o sa fie asa greu. Nu de mult, acum o luna, am inceput sa vorbesc cu un alt baiat, dar nu gen flirt sau ceva, o discutie prieteneasca, care s-a transformat mai tarziu in sentimente unul pentru celalalt. El deja mi-a confesat faptul ca simte ceva pentru mine, dar eu am preferat sa nu spun nimic. Pentru ca in ciuda sentimentelor mele, prefer sa fiu fidela celui cu care sunt acum, chiar daca are mai multe contra* decat pro*.
Actualul vrea numai nude-uri, lucru pe care nici nu ma gandesc sa-i dau, doar n-oi fi nebuna.
Si din cauze unor anumite etape ale vietii mele, am ajuns sa am depresie si multe atacuri de panica datorita anxietatii. Dar in loc sa isi faca 2 minute timp pentru mine, el ma ignora spunandu-mi sa incetez cu fazele de genul. Eu fiind acolo pentru el mereu indiferent de ora.
Pe de alta parte, baiatul cu care vorbesc acum, e minunat, el intelege si sta ore cu mine pana imi revin, ceea ce pana si din punctul meu de vedere este iesit din comun.
Este foare intelegator, si iubitor, chiar daca stie ca sunt a altcuiva. Vorbim ore in sir si nu ma pot plictisi nici o secunda de el. Imi este mult mai apropiat si ca varsta si mult mai potrivit, dar mintea-mi spune sa stau la locul meu si sa nu fac vreo prostie, daca o sa regret mai tarziu. De aceea prefer sa-l alung si sa-i reamintesc mereu ca am pe altcineva, lucru care-l raneste, dar imi spune ca stie si ca nu o sa se amestece in asta. Momentan suntem prieteni, dar zi de zi sentimentele mele cresc enorm pentru el... sunt o persoana loiala celui pe care il iubesc si ma iubeste, dar acum sunt intr-un impas. Nu stiu ce sa fac, sa-l aleg pe primul sau pe al doilea.
J.Deep a spus o data 'Daca te indragosteti de doua persoane, alege-o pe cea de-a doua, pentru ca daca o iubeai suficient pe prima nu trebuia sa alegi.'

Răspuns Apreciat de Editori
| RainmakerX a răspuns:

Baiatul A iti cere nudes, nu iti acorda prea multa importanta si nu are timp sau pur si simplu nu vrea sa te asculte. Practic ii pasa de tine numai pentru ca esti fata si chestia din pantalonii tai e diferita de a lui.

Baiatul B e iubitor, petrece timp cu tine si te ajuta, ca sa nu mai spun ca are si mai mult timp decat primul.

Cred ca e destul de clar ca ar trebui sa renunti la cel nociv. Ai sansa sa fii cu adevarat fericita... daca e ceva de regretat ar fi faptul ca il refuzi pe acela care iti vrea cu adevarat binele si chiar incearca sa ajute.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ți-ai răspuns singura la întrebare....sau nu tu, Johnny depp. Nu e pe fata că pe primul băiat îl doare undeva de tine, vrea altceva, nicidecum o relatie. Celălalt îți acorda tipm etc. Lasa totul în urma și fii fericită că nu ești martiră!

| EcceHomo a răspuns:

Din câte observ eu,tu ai decis deja cu cine vrei să mergi în finală, însă suferi de sindromul transferului de vină.Vei da vina pe noi, mulțimea, pentru această alegere.
Nu-i problemă, dă vina pe mine şi alege-l pe nr.2.happy

| Liviu a răspuns:

Been there, done that. Cu alte cuvinte am fost in pielea unu-i barbat care le facea pe amandoua.Vezi ca iti e alaturi, si care poate fi langa tine cand ai nevoie, si stii la cine sa renunti.Nu isi poate cladi nimeni fericirea pe baza tristetii tale.

| Hammurabi a răspuns:

E sunt nițel mai greu de cap și n-am înțeles nimic din ce ai scris.
"de două luni stau cu cineva"
"relația noastră e virtuală"
"actualul vrea numai nud-uri"

Dacă stai cu el, cum relația e virtuală?
Cum să-ți ceară poze nud dacă stai cu el și ai o relație cu el?

De fapt care e situația reală?

| Freya1 a răspuns:

Hai sa iti spun o chestie.Nu stiu de ce te stresezi pentru niste relatii pe internet, orice pierzi nu e ceva real, asa ca...plus de asta sunt 2 luni si probabil cu celalalt cateva saptamani chiar crezi ca te poti increde in cineva in asa timp scurt si sa mai pui si suflet?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Sunt a altcuiva" rolling on the floor
EcceHomo are dreptate.Ai nevoie sa stii ca nu a fost alegerea ta, ca nu esti tu responsabila de consecinte, intr-un cuvant ca nu a fost vina, greseala ta daca se dovedeste a fi o greseala.Nu stiu cu ce te consoleaza.Eu m-as oftica de 10 ori mai mult daca as stii ca din vina lui X am ratat o sansa de genul.
Oricum l-ai "inselat" deja pe primul, din moment ce ai sentimente pentru al 2-lea.Asa ca e clar ce ar trebui sa faci, nu? Hai, spune-o, se pune ca manipulare din exterior si tot nu e vina ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai probleme de personalitate pasiv-agresiva. Plus cei doi iti fac rau deoarece sunt exemple proaste.

| PersonajFictiv a răspuns:

Deja l-ai inselat cand ai avut sentimente pentru altul.
Emotional cheating = adevaratul inselat.
Poti insela si fizic dar e meh, mai putin grav.

Au dreptate cativa de mai sus, ti-e frica sa alegi si vrei sa isi asume altcineva alegerea : da vina pe EcceHomo.
Gata, ai gasit solutie

Mare pierdere, unul care nu te intelege si vrea numai poze VS unul pentru care ai sentimente enorme si care te intelege.

Dupa care o sa regreti cel mai mult oare?

| MahNamehizJeff explică (pentru EcceHomo):

Nu vreau sa dau vina pe tine xD Sunt genul de persoana care nu poate lua decizii pana nu vede si parerea celorlalti ^^;... Multumesc ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi ^-^ apreciez