| Twister09 a întrebat:

Părinți iubitei mele as despărțiți.
Maicasa ma place, taicaso i-a zis ei ca daca ai fac ceva vine si mă calcă cu tirul. Plus ca asa a zis si un prieten de familie dealor ca ma calcă si ala cu tirul daca ai fac ceva.
Cand mi-a zis iubita mea m-am enervat, ca ce treaba au ei.
De facut nu-i fac nimic, adică nu o iau cu forța sa facem un lucru sau asa.
Niște sfaturi sa nu ma mai enervez asa tare cand ami zice?
Si vouă cum vi se pare?
Si daca ami spune in fata cum sa reacționez sau ce sa zic înapoi?
Multumesc

11 răspunsuri:
| cfrtobias a răspuns:

Pai au tir? sau poate vor sa te sperie ca nu vad ei daca ai grija de ea

| Adry05 a răspuns:

Esti exagerat, e un mod glumet de a zice sa ai grija de fata.

| Emma30555 a răspuns:

Eu zic sa nu te mai enervezi atat ca la varsta ta nu ar trebui sa ai nervii tociti, nu i face nimic fetei in primul rand si daca iti spune asta spune le sa nu si faca griji ca tu esti un baiat educat. Si nu mai spune ca ei nu au nici o treaba, e copilul lor si presupun ca sunteti minori.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Imi place de taxu laughing))))).

| Catrice a răspuns (pentru supadeceapa):

Și mie rolling on the floor
II împrumut tirul lu' vecinu' laughing

| relian a răspuns:

Tcasu a spus sa nu cumva sa faci sex cu ea laughing deci sa lasi fata asa cum este,vrea sa o tina in vitrina laughing deci daca cumva calci fata,scuze voiam sa zic daca faci ceva te calca el pe tine cu tiru laughing Tare de tot.
Nu ai spus cati ani aveti,sau are fata. Iara ea de ce iti spune tie toate astea?
Eu cred ca si prietenie tale ii este frica sa no calci laughing pfff iar am spus prostii, deci ea e cu tine sau ce sunteti dar are teama de tine, ca nu cumva sai bagi mana mai stiu eu pe unde, sau nu doara mana si cine stie ce altceva laughing asa ca e un fel de avrtisment dat de ea tie nu de tacsu cum spui tu.Tia dat de inteles daca cumva faci sex cu ea tiru te calca, adica tacsu, probabil ala o fi gay odata ce s-a despartit de mama ei si vrea sa te calce laughing

| ywar a răspuns:

Mai baiete, eu as baga mielu' la caldura, dar cu cartea de gramatica. Esti un analfabet. Nu se intelege nimic din ce spui. Daca te exprimi asa si in vorbirea directa, fata-n fata, iti prevad un viitor luminos. Vei avea bani, garla. Si gagici casto! Am scris asa, sa intelegi si tu.

| DeathIncarnate a răspuns (pentru ywar):

Briliant răspunslaughing

| Freya1 a răspuns:

Cum au mai spus si altii, e ok tatal fetei laughing.
In schimb intrebarea ta e mai tare "ce treaba au ei?".Pai e tatal ei cum ce treaba are? Daca tu o inseli, o lovesti sau mai stiu eu ce nu e normal sa iti rupa capul?
Te enervezi degeaba pentru ca ei vor sa iti explice ca daca nu iti e de ea mai bine te duci si o lais in pace nu iti bate joc ca e problema.

| Andreeush a răspuns:

Au vrut sa te sperie. E normal sa se preocupe pentru siguranta ei.

| mgtow a răspuns:

Si eu sant sofer de tir, daca patesti ceva eu le rastorn containeru pe picioare sa nu aibe ce sa mai conduca;) https://www.youtube.com/watch?v=83--MoeJYsQ pentru ca tu nu ai vina sa ti se vorbeasca asa. Ma pun in situatia ta, i-as zice partenerei ca nu mai vreau sa-l vad pe tacsu nici pe prietenul lui la cum si-au exprimat ideiile fata de (mine). In caz ca m-as intalni personal cu aia si ma saluta le zic uite nene daca ai satisfactia sa ma calci pe cap cu tiru atunci nu mai ai ce discuta cu mine ramas bun. Asa merita tratati imputitii aia, un om simtit zicea sa aveti grija de voi nu amenintari din astea ieftine. Asa poti proceda si scapi de stres.