Io cred ca ar trebui sa le faci un filmulet cu poze cu ei 2 daca ai..si le pui o melodie romantica si ii lasi singuri ca sa isi aduca aminte de clipele lor impreuna! funda?:*:*
Nu e banal.e o idee buna.
ma gandeam sa ii scoti tu in oras la un suc, la un film, la o pizza, etc.
Ideea cu filmuletul e buna, dar gandeste-te ca implinesc 18 ani de casnicie si nu cred ca au ei poze de fapt au poze dar nu pe calculator. Iar ideea cu rama e chiar foarte buna. Sincerc gateste-le tu ceva de mancare ce stii tu cartofi prajiti cu salata orice si cumpara o sticla de vin si pregateste-le o cine. Funda?
E buna ideea cu rama, cred ca le-ar placea.
Daca nu, poti sa le cumperi cate o cana de cafea/ceai personalizate..Sau care sa se completeze una pe cealalta.
Cu 30 lei nu poti lua orice dar si ideea cu rama foto ar merge sau le poti lua cate o cana cu zodia fiecaruia si daca vrei sa para mai speciale le personalizezi cu pozele lor
Poti sa le iei un album foto si sa pui in el poze cumva cronologic, daca au poze dinainte de casatorie, apoi de la nunta, apoi cu copiii la nastere, cu copiii la diverse evenimente, poze cu ei de-a lungul anilor in momente importante, sigur or sa fie impresionati sa se vada si ei de-a lungul timpului, mai ales ca vor sti ca tu le-ai pregatit asta. pe prima pagina pui o felicitare, poate chiar facuta de tine oricum, indiferent ce le-ai pregati cadou, sa stii ca intentia conteaza, important e ca-i iubesti si ca te iubesc si ca sunteti bine impreuna! sa-ti traiasca, la multi ani!