Crede-ma ca nu-ti trebuiesc declaratii pregatite din timp, ori cuvinte pompoase sa exprimi un lucru atat de simplu si puternic precum dragostea pentru cel mai minunat om de pe fata pamantului, un simplu: "te iubesc din toata inima si-ti multumesc pentru cel mai frumos dar: copilasul nostru..." nu poate fii mai frumos si mai profund!
Sa va iubiti si fiti fericiti, pana la adanci batraneti!
Ai putea sa mai imi dai cateva idei te rog frumos. astea mentionate mai sus imi da cateva ideii... dar mai am nevoie de mai multe... :*
In primul rand, nu cere ajutorul cand vrei sa ii faci o declaratie sotului tau. Chiar daca acea declaratie nu va iesi cine stie ce, sotul tau va aprecia fiindca ai facu-o din suflet si asta e important. Stai o zi sau cand ai timp liber si esti singura, stai intr-un loc cu un jurnal in mana si gandeste-te la toate clipele minunate petrecute cu sotul tau, gandeste-te si dupa da-i drumul la iubire. Nu te gandi foarte mult cum va iesi. Ce iti vine tie scrie. Eu cred ca asta e cel mai important. Te pup si sper sa te-am ajutat! )
Salutare.
Nu-i face declarație, îi poți cumpăra o brățară (în caz că poartă). Poți să-i iei un ceas, ceva mic pe care poate să-l poarte la el, poate să fie ceva simbolic. Poți să faci cum am văzut un răspuns mai jos, un colaj din poze (pe mine unul nu m-ar impresiona foarte mult.) Îi poți face o pernă cu voi 3, băiețelul, dumneavoastră și domnul. Poți face dragoste în noaptea respectivă, poți să ieși cu el în oraș la o prăjitură.(normal el trebuie să te scotă la prăjitură, nu tu pe el.) Dacă chiar îți dorești să-i faci o declarație. Spune-i că-l iubești și ce mai vrei tu.
Seară bună.^^
Fa un filmulet in care sa cuprinzi toate momentele minunate in poze si videoclipuri
Da m-am gandit sa fac si asta dar as vrea si un mesaj ceva... o declaratie
minnie91 întreabă: