| balteanuanca94 a întrebat:

Pe 2 decembrie implinesc 2 ani impreuna cu iubitul meu si as vrea sa ii fac o declaratie de dragoste. In acesti ani ne-am si casatorit si avem si un baietel in varsta de 5 luni. si nu stiu ce declaratie sa ii fac. Aveti idei?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Crede-ma ca nu-ti trebuiesc declaratii pregatite din timp, ori cuvinte pompoase sa exprimi un lucru atat de simplu si puternic precum dragostea pentru cel mai minunat om de pe fata pamantului, un simplu: "te iubesc din toata inima si-ti multumesc pentru cel mai frumos dar: copilasul nostru..." nu poate fii mai frumos si mai profund!
Sa va iubiti si fiti fericiti, pana la adanci batraneti!

6 răspunsuri:
| Mihaelablabla a răspuns:

Fa un filmulet in care sa cuprinzi toate momentele minunate in poze si videoclipuri

| balteanuanca94 explică:

Da m-am gandit sa fac si asta dar as vrea si un mesaj ceva... o declaratie

| NAT0 a răspuns:

Salutare.
Nu-i face declarație, îi poți cumpăra o brățară (în caz că poartă). Poți să-i iei un ceas, ceva mic pe care poate să-l poarte la el, poate să fie ceva simbolic. Poți să faci cum am văzut un răspuns mai jos, un colaj din poze (pe mine unul nu m-ar impresiona foarte mult.) Îi poți face o pernă cu voi 3, băiețelul, dumneavoastră și domnul. Poți face dragoste în noaptea respectivă, poți să ieși cu el în oraș la o prăjitură.(normal el trebuie să te scotă la prăjitură, nu tu pe el.) Dacă chiar îți dorești să-i faci o declarație. Spune-i că-l iubești și ce mai vrei tu.
Seară bună.^^

| DenisaNicoletaG a răspuns:

In primul rand, nu cere ajutorul cand vrei sa ii faci o declaratie sotului tau. Chiar daca acea declaratie nu va iesi cine stie ce, sotul tau va aprecia fiindca ai facu-o din suflet si asta e important. Stai o zi sau cand ai timp liber si esti singura, stai intr-un loc cu un jurnal in mana si gandeste-te la toate clipele minunate petrecute cu sotul tau, gandeste-te si dupa da-i drumul la iubire. Nu te gandi foarte mult cum va iesi. Ce iti vine tie scrie. Eu cred ca asta e cel mai important. Te pup si sper sa te-am ajutat! laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara-ti o lenjerie de corp sexy si fa-i declaratia. happy

| balteanuanca94 explică (pentru Violleta2022):

Ai putea sa mai imi dai cateva idei te rog frumos. astea mentionate mai sus imi da cateva ideii... dar mai am nevoie de mai multe... :*