| Roxy111 a întrebat:

peste o luna si ceva vine craciunullaughing) si vreau si eu un sfatbig grin. Ce pot sa-i fac cadou iubitului meu de craciun?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai draga mea faci ce vrei tu! daca ii cumperi parfum poate se lipesc altele de el ca un magnet(Glumeam),un ceas de mana este o greutate in plus pe langa faptul ca ceasul il vezi la calculator, televizor, telefot -peste tot, dar este bun si un ceas decat deloc pe langa faptul ca nu prea stii ce sa-i cumperi este bun, nici noi nu prea stim ce sa-i dai la iubitul tau si nici nu-l cunoastem de fapt. Tu trebuie sa-l cunosti bine din moment ce esti iubita lui de cativa ani s-au de cateva luni? Nu stiu draga intreaba-l pe ascuns fara sa se prinda ce si-ar cumpara, si ii iei ce-ar cam zice el. Succes!

15 răspunsuri:
| mariana20 a răspuns:

Depinde de ce anume ii place lui.Ii poti lua un parfum un ceas ceva de imbracat...Tu il cunosti sti ce ii place deci...Bft

| janynefeaver a răspuns:

O cina romantica urmata de o noapte pasionalawinking

| Roxy111 explică (pentru janynefeaver):

Nu nu.e noaptea de craciun nu noaptea de dragoste intensalaughing)vreau cv materialbig grin

Un cd cu trupa lui favorita, un parfum, un bilet la meci daca ii place fotbalul, o bratara, something like that. Eu i-am luat (cu alte ocazii) o bratara, un set de parfum, un tricou, chestii pentru masina, etc. Depinde de bugetul tau

| Roxy111 explică (pentru janynefeaver):

Pai si daca are tot ce vrea? totul de forma?

| Roxy111 explică (pentru Roxy111):

Firma*

| ADI86 a răspuns (pentru Roxy111):

Ii iei ceva din bazar daca are totul de firmawinking Va fi uimit!

Daca iti permiti, poti sa ii faci cadou o perna inimioara cu poza voastra pe ea. Sau sa ii faci un cd cu melodii pentru el sau un album de poze cu voi. Ceva facut de tine pentru el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! poti sa-i faci iubitului tau un cadou frumos (un pupic s-au un sarut Frantuzesc de vreo 5-6 minute) te descurci tu! El trebuie sa-ti faca un cadou, nu tu lui laughing asa misa pare mie firesc in fine! pai poti sa-i cumperi o gagica sa fiti doua sa nu-l ploualaughing intelegi aluzia? Nu stiu vezi tu acolo ce ii cumperi te descurci tu!:-Pkiss

| Roxy111 explică (pentru anonim_4396):

Ii ajuge 1 dc sa aiba 2laughing).nu stii,, intre 2 nu te ploua dar nici bine nu-ti e''...nu stiu eu ma gandisem la un parfum sau ceashappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Roxy111):

Pai draga mea faci ce vrei tu! daca ii cumperi parfum poate se lipesc altele de el ca un magnet(Glumeam),un ceas de mana este o greutate in plus pe langa faptul ca ceasul il vezi la calculator, televizor, telefot -peste tot, dar este bun si un ceas decat deloc pe langa faptul ca nu prea stii ce sa-i cumperi este bun, nici noi nu prea stim ce sa-i dai la iubitul tau si nici nu-l cunoastem de fapt. Tu trebuie sa-l cunosti bine din moment ce esti iubita lui de cativa ani s-au de cateva luni? Nu stiu draga intreaba-l pe ascuns fara sa se prinda ce si-ar cumpara, si ii iei ce-ar cam zice el. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noapte Buna!

| 7uP112 a răspuns:

Un prezervativ in dungi verde si rosu culoare craciunului :X laughing) (glumesc)

| anonim_4396 a răspuns (pentru 7uP112):

Frumoasa gluma! laughing

| Laryyy97 a răspuns:

I-ai putea face (daca iti permite bugetul) un tricou cu o poza cu voi doi...sau cu ceva scris pe el si sa iti faci si tu la fel si cand e aniversarea voastra il puteti purta amandoi!winking
sau unc eas, un set de ingrijire, lucruri de care stii ca il intereseaza.bafta big grin

| Blacknight2 a răspuns:

Cred ca cel mai frumos cadou pentru el esti chiar TU!