| Roxy111 a întrebat:

peste o luna si ceva vine craciunullaughing) si vreau si eu un sfatbig grin. Ce pot sa-i fac cadou iubitului meu de craciun?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai draga mea faci ce vrei tu! daca ii cumperi parfum poate se lipesc altele de el ca un magnet(Glumeam),un ceas de mana este o greutate in plus pe langa faptul ca ceasul il vezi la calculator, televizor, telefot -peste tot, dar este bun si un ceas decat deloc pe langa faptul ca nu prea stii ce sa-i cumperi este bun, nici noi nu prea stim ce sa-i dai la iubitul tau si nici nu-l cunoastem de fapt. Tu trebuie sa-l cunosti bine din moment ce esti iubita lui de cativa ani s-au de cateva luni? Nu stiu draga intreaba-l pe ascuns fara sa se prinda ce si-ar cumpara, si ii iei ce-ar cam zice el. Succes!

15 răspunsuri:
| 7uP112 a răspuns:

Un prezervativ in dungi verde si rosu culoare craciunului :X laughing) (glumesc)

| janynefeaver a răspuns:

O cina romantica urmata de o noapte pasionalawinking

| Roxy111 explică (pentru janynefeaver):

Nu nu.e noaptea de craciun nu noaptea de dragoste intensalaughing)vreau cv materialbig grin

| Blacknight2 a răspuns:

Cred ca cel mai frumos cadou pentru el esti chiar TU!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! poti sa-i faci iubitului tau un cadou frumos (un pupic s-au un sarut Frantuzesc de vreo 5-6 minute) te descurci tu! El trebuie sa-ti faca un cadou, nu tu lui laughing asa misa pare mie firesc in fine! pai poti sa-i cumperi o gagica sa fiti doua sa nu-l ploualaughing intelegi aluzia? Nu stiu vezi tu acolo ce ii cumperi te descurci tu!:-Pkiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 7uP112):

Frumoasa gluma! laughing

| Roxy111 explică (pentru anonim_4396):

Ii ajuge 1 dc sa aiba 2laughing).nu stii,, intre 2 nu te ploua dar nici bine nu-ti e''...nu stiu eu ma gandisem la un parfum sau ceashappy

Un cd cu trupa lui favorita, un parfum, un bilet la meci daca ii place fotbalul, o bratara, something like that. Eu i-am luat (cu alte ocazii) o bratara, un set de parfum, un tricou, chestii pentru masina, etc. Depinde de bugetul tau

| Roxy111 explică (pentru janynefeaver):

Pai si daca are tot ce vrea? totul de forma?

| Roxy111 explică (pentru Roxy111):

Firma*

Daca iti permiti, poti sa ii faci cadou o perna inimioara cu poza voastra pe ea. Sau sa ii faci un cd cu melodii pentru el sau un album de poze cu voi. Ceva facut de tine pentru el.

| ADI86 a răspuns (pentru Roxy111):

Ii iei ceva din bazar daca are totul de firmawinking Va fi uimit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noapte Buna!

| Laryyy97 a răspuns:

I-ai putea face (daca iti permite bugetul) un tricou cu o poza cu voi doi...sau cu ceva scris pe el si sa iti faci si tu la fel si cand e aniversarea voastra il puteti purta amandoi!winking
sau unc eas, un set de ingrijire, lucruri de care stii ca il intereseaza.bafta big grin

| mariana20 a răspuns:

Depinde de ce anume ii place lui.Ii poti lua un parfum un ceas ceva de imbracat...Tu il cunosti sti ce ii place deci...Bft