Nu vrea sa te introduca in mediul ei privat, in intimitatea ei.
Probabil ar fi vrut o aventura cu tine, fara implicare emotionala, undeva intr-o cabana la munte de exemplu.
In calitate de cine sa se afișeze cu tine pe teritoriul ei.
In fine, ideea este ca acasa ai obligatii serioase, doi copii si o doamnă cu care ai putea sa vorbesti despre relația voastră care daca s-a consumat, va puteti elibera in conditii de bun simt pentru copii si fiecare sa faca ce doreste cu viata lui mai departe.
Cine aleargă după doi iepuri nu prinde niciunul.
Probabil colega ta le-a pus cap la cap si și-a dat seama ca esti doar un nonbarbat sarac, care se autoinvita la ea acasă, eventual sa se trezească si cu neveste disperate pe la usa.
Rezolva situatia cu relatia oficiala si pe urma gandeste-te la noi cuceriri.
Si nu te mai invita singur la femei acasa, pentru ca instinctiv femeile resping barbatii carora trebuie sa le ofere ele adapost si la propriu si la figurat.
Sa fiu sincer, nu îmi prea merge bine in relatia actuala. Nu m-am invitat singur la ea acasă?
M-am gândit si la chestia asta? dar nu prea imi vine sa dau pasarea din cuib pe Cioara de pe gard?
Da,te inteleg. Îndrăgosteala a trecut si ai descoperit ca nu ai prea multe in comun cu mama copiilor tai.
Pe de altă parte ideea ca poti cuceri si o altă femeie te incita, iti misca identitatea de vanator, dar nu vrei sa dai pasarea din cuib pentru cioara de pe gard.
Ca barbat cu relatie si doi copii acasa, nu te astepta la prea multe de la o femeie care chiar daca se culca cu tine nu simte ca are vreo obligație si nici nu are.
Mai bine nu compromiti o relație la care nu esti sigur ca vrei sa renunti.
Îndrăgosteala trece si vei fi veșnic cautator.
Vei ramane singur, batran, si fara gagici si fara copii.
Da-o dreacu de cioara, daca Doamne fereste ai o problema cioara iti da papucii, cealalta e de partea ta ca esti tatal copiilor.
Esti cam crai asa, de felul tau, nu?
Ai 2 copii intr-o relatie pe care nici macar nu ai oficializat-o.
Te dai la alte femei, carora omiti sa le spui ca ai obligatii acasa. Tu chiar iei femeile de proaste?
Ti-a mers cu noua colega pana a aflat ce e cu tine.
Ti-a spus clar: du-te acasa la nevasta si copii.
Sa n-o mai deranjezi, esti lipsit de orice urma de bun simt.
Nici nu stii ce e cu tine.
De ce te dai la alte femei daca vrei sa ramai in relatia ta?
Autoinvitatie: "i-am zis sa ma invite la ea la cafea "
Important este că tu te simți confortabil cu "calitatea" ta umană.
De obicei nu sunt de acord cu tine, dar la asta subscriu in proportie de vreo 90%. Nu are treaba ca e oficializata sau nu relatia, dar mi se pare de porc sa fii intr-o relatie si sa te dai in barci si prin alte parti. Bine, daca e relatie deschisa cu acordul ambelor parti, no problem, dar nu cred ca e asa aici...
Nu a oficializat relatia, ca o tine pe aia in varful picioarelor.
Si asta spune multe despre un tip. Nu este commited.
Poti fi commited fara mizeria de "oficializare" care pentru barbat se poate transforma foarte usor in iadul pe pamint din toate punctele de vedere daca duduitza decide la un moment dat sa se schimbe la 180 de grade. Vorbeste cu femei casatorite si intreaba-le daca EL e fericit. Daca ELE sunt sigure ca il fac pe el fericit. Fara ca el sa fie prezent. Cea mai buna relatie de orice natura e aia in care nu te culci pe o ureche si in fiecare zi te gindesti ce sa faci ca sa fie la fel de bine sau mai bine ca ieri. Casatoria NU E o astfel de relatie in mai bine de 90% din cazuri.
Tie ti s-a urat cu binele, avand acasa o femeie mai tanara, mai frumoasa decat babaciunea de la servici, dar te teneteaza aia...
De ce?
Chiar vrei sa te terzesti in strada si de la munca si de acasa?
Fiindca asta se va intampla, daca babaciunea face plangere la conducere ca o hartuiesti sexual, aia te pun pe liber imediat.
Asa afla nevasta, copii si te trezesti si divortat.
Nu ca nu ai merita, fiindca meriti din plin sa ti se intample toate astea, fiindca le ceri universului si le vei primi.
Adică vrei o aventura cu tipa, sau ceva mai serios?
Și dacă devine serios, îți vei abandona familia?
Și dacă noii aventuri nu prea vrea sa mai stea cu tine, te întorci la,, vechea '' familie?
Cam astea ar fi întrebările pe care trebuie sa ți le pui prima sa cauți ceva,, extra''.
Cheers
Omul e dospit din alt aluat.
El are "home base" si restul sunt extra.
Nici macar nu vaneaza femeia. El e vesnic indragostit, asta e sentimentul pe care il vaneaza.
Relatiile de care spui tu sunt frumoase, dar nu implica copii.
Tu il vezi pe tipul asta de aici facand teme cu proprii sai copii sub 8 ani? Sa-i ia de la scoala, sa-i duca la activitati extrascolare? Sa stea cu ei la joaca? Nu, el se tine de mana prin puburi cu altele.
Deci cine se ocupa de copii? Cineva care nu mai are timp de salon, de coafor, de gym, de shopping. Ceva din lista pica sigur.
Pot implica si copii, nu e vreo problema. Ce, nu poate fi crescut un copil fara sa fie mama si tata casatoriti? Bineinteles. Pot aparea niste probleme birocratice in unele situatii, dar mai bine asa. Ca tipul asta de aici fuge dupa doua iepuroaice simultan, sau cel putin asa pare, asta e partea a doua...
Țin sa iti spun ca imi fac treaba de tata. Doar nu asta ar fi problema, problema e ca imi e frica sa ii spun prieteni mele ca nu mai simt nimic pentru ea pentru ca imi e mila de ea ca o sa fie suparata
Faci doar ce poftesti, nu mai minti pe aici!
Nu esti barbat! Esti un țânc care alearga dupa alte jucarii.
Fa un bine si da-i prietenei tale liber, ca femeia aia merita pe cineva mai bun ca tine! Nu s-o imbolnavesti tu de BTS-uri si de nervi.