Că mult ai mai scris Ai uitat să menționezi vârsta ta! La 16 ani să fi fost însărcinată? O.o Omfg, îmi inchipui ce fată '' minunată '' era aceasta. In fine, la vârsta voastra, [ vârsta ta nu o știu dar cred că sunteți apropriați de ani ] aș încerca să îmi văd de ale mele Iar dacă. ea nu mă mai vrea atunci e OK! Nu e sfârșitul aici Sunt fete, o grămadă Păi. succes :*
Fundă?
Evelin, eu am 21 de ani! Dar fata asta "minunata" nu a ramas insarcinata la 16 ani ci la 13! In fine, in legatura cu " as incerca sa mi vad de ale mele ", crede-ma ca am incercat, e greu, foarte greu sa nu ma mai gandesc la ea. Am reusit asta o perioada de timp dupa care ceva m-a impins de la spate si mi-a spus sa mai insist pentru ca s-ar putea sa fie ceva intre noi. M am indragostit ca un tampit, asta e adevarul, nu are rost sa ascund asta! Iar atunci cand ai patit asa ceva iti vine sa dai cu capu' de pereti! (LA INCEPUT)
E ciudata faza daca va iubeati asa mult nu renunta asa de usor dar sti ce se zice de femei ele iau suflet imediat de la o relatie si nu le intereseaza poti sa sa fi cel mai romantic cel mai iubitor tot ce vor dar dupa un timp cand se plictisesc uita tot ...parerea mea e sa o lasi sa se dea cu capsorul de pereti si la faza cu sarcina eu ridic palaria in fata ta nu multi ar accepta asa o asemenea veste eu zic sa mai incerci
Bună!
Ai făcut tot ce se putea face. Te-ai certat cu toți pentru ea. Ai fost in stare să accepți faptul că ea are un copil ceea ce nu orice baiat ar face, iar ea pur și simplu te-a inlocuit cu altcineva.
Stiu ca ți-e greu să accepți, dar ar fi mai bine să o lasi să plece
Oricum, ma bucur că mai exista și baieți cu un suflet ca al tău.
O zi frumoasă!
DA! ASA E, M-AM CERTAT CU TOATA LUMEA! Si pentru ce? Ca acuma de vreo 3 zile sa-mi spuna ca pe ea nu o intereseaza de planurile mele si ca orice as incerca sa fac pentru ca sa o recuceresc vor fi in zadar! Trist.
Salut!
Amice,cu parere de rau, femei sunt multe foarte multe. Daca ai sub 25 de ani, ma crezi sau nu, timpul iti va demonstra, nu e varsta la care sa pui sentimente stabile si nici sa accepti un copil.
Daca ai avea peste 30 de ani,o femeie cu un copil se accepta daca merita ea,dar la varste fragede nici poveste.
Faptul ca ea nu sufera dupa tine cred ti-a oferit deja un raspuns,imi pare rau ca iti spun direct ce am de zis,nu ai fost decat o trecere de timp si ea isi va continua viata.
Singurul sfat cate ti-l pot oferi, cauta alta si alta si alta, schimba mai multe, creeaza.ti o idee despre femei si toate ale lor, apoi alege fata mult dorita.
Bună, Adrian.
Părerea mea este că ai făcut tot ce se putea. I-ai luat apărarea în faţa părinţilor tăi, ai încurajat-o, ai căutat-o şi ai vrut să reaprinzi flacăra iubirii voastre.
Toate acestea sunt eforturi mari şi eşti demn de apreciat. Sunt sigură că eşti un băiat bun şi îţi vei putea găsi pe cineva la fel de minunat ca şi tine, să te merite, cu alte cuvinte te vei îndrăgosti a doua oară iar amintirile legate de această fată vor dispărea încetul cu încetul.
Crede-mă că timpul vindecă toate rănile. Trebuie doar să ai răbdare şi să nu îţi pierzi speranţele.
Dacă părinţii tăi nu au acceptat-o, în mod clar sunt conştienţi că meriţi mai multe, aşa că tot ceea ce trebuie să faci este să fii pozitiv şi să mergi mai departe.
Pa-pa.
Inteleg ca suferi si e firesc. nu stiu de ce dar (doar) din cele povestite de u am tendinta sa cred ca ai fost doar folosit. nu ai putut-o ajuta sa-si atinga scopul... next. asa ca fa si u la fel. ia aceasta experienta (cu bune si rele) si mergi mai departe.
succes