"nu ma intelegeam deloc cu parintii mei...dar au inceput sa fie de treaba si ma sperie asta"
adicătelea tu ești obișnuită de crizele/nervi/certuri și starea de normalitate te bagă in sperieți? Hai serios?
Deci pana la urma ti-au cumparat sau nu apartamentul? Cu iubitul...mna, relatiile vin si pleaca in general. In privinta parintilor tai, daca ti-au cumparat deja un apartament, ramai acolo, nu te mai intoarce acasa. Pastreaza desigur legatura cu ei dar cel mai bine stai singura.
Dacă cineva se oferă să îți cumpere un apartament, fără să îți ceară mare lucru în schimb, eu aș accepta în secunda doi.Nu înțeleg problema.
Eu cred ca părinților tai le e frica sa te piardă și poate si-au dat seama ca au greșit cu ceva. Încearcă să vorbești cu ei și sa mergi înapoi la ei
Țiau oferit o locuință garantă! Pentru orice eventualitatea cu prietenul tău! ca fata lor să aibă unde locui pentru?, Dacă mai rămâi sau nu cu el, tu să tot ai unde să locuiești! fără nicio grijă! Ai părinți extrem de rari! și care te iubește cu Adevărat!
Tanara esti, independenta esti, unde sa stai, ai, situatia ta e de invidiat; iti trebuie doar un alt iubit, cred ca amatori se gasesc.
Si eu sunt confuza cu ce scrii acolo.
Cum adica nu te intelegi cu parintii si totusi ei iti cumpara un apartament?
Nu cumva tu esti cea acre gresesti fata de ei avand pretentii ciudate? Mai ales ca acum, stand cu iubi, deja nu te mai intelegi nici cu el.
Pe mine ma sperie oameni ca tine care vor totul, vor ce nu e normal, dar nu dau nimic in loc.
Du-te acasa si mai gandeste-te la comportamentul tau.