| faranume_3407 a întrebat:

Buna,prieteni! E mai complicat... sper sa aveti rabdare sa cititi tot.
Treaba sta in felul urmator:
E un coleg la scoala care ma place, de 2 saptamani ma dispera, desi nu are curaj sa vorbeasca cu mine face 2 face(vorbim doar pe facebook).A vrut chiar sa il ia la bataie pe unul din colegii mei care a sustinut ca a avut o relatie cu mine, desi eu nu am nici o legatura cu el. Crede ca ii apartin chiar daca nu i-am dat nici un motiv sa creada asta.Chiar i-am spus ca nu imi place de el in cel mai elegant mod.Dar nu vrea sa inteleaga! A vrut sa vina la mine acasa sa ii ceara acordul mamei pentru a ma a scoate la suc.Chiar nu suport chestiile de genul asta,poate ca sunt prea baietoasa... Stiu ca voi credeti ca poate e firesc, dar eu nu sunt obisnuita cu chestii de genul asta.Nu am avut niciodata un prieten si nici nu vreau sa am prea curand. Ce as putea sa fac ca sa inteleaga ca nu imi place de el si ca nu il vreau in preajma mea?

P.S. :Am 15 ani.
Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| Melancolică a răspuns:

El nu este îndrăgostit de tine ci obsedat de tine. Nu-i da atenţie, dacă el vede că te interesează în ce discuţii intră el pentru tine o să creadă că ai sentimente pentru el.
Baftă!

| WildDream a răspuns:

Mai spune-i o data ca nu te intereseaza (asa mai direct daca cu frumosu nu intelege, sau se face ca nu intelege) si evita sa mai vorbesti cu el. Poate se potoleste obsedatuhee hee

| MarYan00 a răspuns (pentru Melancolică):

"ci obsedat" rolling on the floor)) asta a fost directa

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Pai pune-l in situatia de ati cumpara cate ceva in fiecare zi si poate asa scapi de el