Pentru a pastra armonia si iubirea intr-o relatie ambii parteneri trebuie sa tina cont de punctul de vedere a celuilalt si sa fie dispus sa faca sacrificii de dragul intereselor comune.
Maria, intelege ca nu o sa te casatoriesti cu baiatul asta, asa ca lasa-l sa adauge cate fete vrea pe fb si sa iasa in oras cu cine vrea. Te saftuiesc sa faci acelasi lucru.
Poate adauga ca sa aiba like-uri Eu nu inteleg de ce nu il intrebi pe el de ce face asta Aveti 2 ani impreuna si ar trebui sa fiti mai deschisi si sa vorbiti despre orice.
Sunt prieteni virtuali!
Daca iese doar cu tine NUar trebui sa-ti faci probleme!
Spune-i ca nu iti place!
La mine de ar face asa iubitul, i-as spune! Doar sunt iubita lui, am acest drept. Ori e cu mine, ori vorbeste cu 500 de fete. Spune-i! Daca nu vrea, inseamna ca nu arerost, cauta pe altul,
Da,insa mi a spus ca sunt fete pe care le cunoaste. Si ca eu exagerez
Pentru a pastra armonia si iubirea intr-o relatie ambii parteneri trebuie sa tina cont de punctul de vedere a celuilalt si sa fie dispus sa faca sacrificii de dragul intereselor comune.
Buna! Eu zic ca ar trebui sa il intrebi chiar pe el si daca iti spune ca esti prea exagerata, spune-i ca e normal sa stii pentru ca esti prietena lui! Si nu ai motive sa fii suparata ca le adauga la prieteni daca nu vorbeste ceva cu ele