| Maria110 a întrebat:

Prietenul meu adauga multe fete pe facebook(intr o saptamana adauga cam 10 fete) Sunt de doi ani cu el. El iese doar cu mine si cu 1-2 prieteni de ai lui. Dar ma intreb de ce ii face placere sa le adauge, mai ales ca niciuna nu este prea prea. Ce parera aveti? Dau funda:*

Răspuns Câştigător
| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Pentru a pastra armonia si iubirea intr-o relatie ambii parteneri trebuie sa tina cont de punctul de vedere a celuilalt si sa fie dispus sa faca sacrificii de dragul intereselor comune.

11 răspunsuri:
| lascuiulian92 a răspuns:

Vrea doar sa te faca geloasa laughing)

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sunteti impreuna de doi ani, dar inca nu discutati chestiile astea?

| Fatamuntilor a răspuns:

Sunt prieteni virtuali!
Daca iese doar cu tine NUar trebui sa-ti faci probleme!

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Ai incercat sa-l intrebi chiar pe el despre aceasta?

| Maria110 explică (pentru Someonewhoappreciatelife):

Da,insa mi a spus ca sunt fete pe care le cunoaste. Si ca eu exagerez

| Aasdfghj a răspuns:

Poate adauga ca sa aiba like-uri straight face Eu nu inteleg de ce nu il intrebi pe el de ce face astalaughing Aveti 2 ani impreuna si ar trebui sa fiti mai deschisi si sa vorbiti despre orice.

| Raluca100000 a răspuns:

Buna! Eu zic ca ar trebui sa il intrebi chiar pe el si daca iti spune ca esti prea exagerata, spune-i ca e normal sa stii pentru ca esti prietena lui! Si nu ai motive sa fii suparata ca le adauga la prieteni daca nu vorbeste ceva cu ele

| DNSK a răspuns:

Vezi sa nu ti se clatine relatia si tu sa nu stii

| Mayar a răspuns:

Spune-i ca nu iti place!
La mine de ar face asa iubitul, i-as spune! Doar sunt iubita lui, am acest drept. Ori e cu mine, ori vorbeste cu 500 de fete. Spune-i! Daca nu vrea, inseamna ca nu arerost, cauta pe altul,

| Oancea_Andreea_1998 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ai mai multa incredere in el!

| William a răspuns:

Maria, intelege ca nu o sa te casatoriesti cu baiatul asta, asa ca lasa-l sa adauge cate fete vrea pe fb si sa iasa in oras cu cine vrea. Te saftuiesc sa faci acelasi lucru.