Pai mama a zis sa nu ma bag...
Crezi ca 2 vorbe amarate o sa-i tina de cald cand primeste ploaia de pumni? daca nu tu, macar spune povestea ei cuiva care poate s-o ajute.
Pai ii poti fi alaturi si o poti incuraja, dar nu cred ca ar trebui sa te bagi intr-o astfel de familie de la 12 ani cine stie poate patesti si tu ceva, mai bine vezi-ti de treburile tale si gasesteti o prietena cu o familie buna. (nu am spus-o cu rautate, ti-am spus parerea mea sincera daca te-a deranjat imi cer scuze dar trebuie sa vezi realitatea) Funda?
Pai noi suntem ca surorile, de cand sunt mica ma jucam cu ea, nu eram deranjata + ca nu stiam nimic, m-am atasat de mica, si acum nu stiu...
Mama ei ce parerea are? Incearca sa va faceti "nevazute" cand vine el acasa. Cel putin pe timp de vara.
Ai putea sa o sprijini prin prezenta ta langa ea, nu prin vorbe. Desigur, si cateva vorbe ar ajuta, dar trebuie sa iti vina din inima, nu sa ii spui ei mecanic ce au spus ceilalti. Funda?
Ai putea sai fii mereu alaturi, si sa nu aduci vorba despre ce s-a intimplat, s-o incerci s-o inveselesti si multe altele. Mie una mi-e mila de ea. Dar sa stii ca prezenta ta ii va fi de folos! Funda?
Doamne fereste. In ce tara traim. Tiganii ne invadeaza. Ne omoara de vii. Pana la urma e fiica lui nu poate sa o trateze asa. Si politia doar amenda pai ala trebuia sa fie inchis pe viata. Tu poti sa o chemi la tine mai mult sa petreceti mai mult timp impreuna. Sa si cumpere o peruca pana ce ii creste parul. Si sa steie mai mult la tine acasa.