| NuSeZiceANONIM a întrebat:

Buna sad!
probabil nu o sa ma credeti din prima, dar vreau sa va zic...
Am o prietena destul de buna, la tara, vara mergeam aproape in fiecare zi la ea. ea este mai mare, acum are 15-16 ani, iar eu 12.

Intr-o zi a venit varamea la mine si nu m-am mai dus la ea pentru ca are si ea 2 surori mai mici, si ma gandeam sa stau cu varamea

taicasu' prietenei mele e tigan, beat, agresiv etc.

si in ziua aceea surorile ei s-au dus la o fata, se jucau si a venit taicasu' beat si a batut-o, si a tuns-o.
Fata la care erau surorile e vis-a-vis, fetele au vazut-o plina de sange batuta si plangea, tipa, ele au crezut ca are parul prins in coc dar era tunsa

ma rog... povestea e lunga, cu politie etc, dar nu l-au prins sa-l duca la sectie, doar amenda

As vrea sa o ajut emotional, dar nu stiu cum

ma puteti ajuta sa o ajut

multumesc,

10 răspunsuri:
| lovemusic90 a răspuns:

Ai putea sa o sprijini prin prezenta ta langa ea, nu prin vorbe. Desigur, si cateva vorbe ar ajuta, dar trebuie sa iti vina din inima, nu sa ii spui ei mecanic ce au spus ceilalti. Funda?

| Nastia a răspuns:

Protectia copilului? suntem in tara lu' papura voda?

| IlyncaFio a răspuns:

Ai putea sai fii mereu alaturi, si sa nu aduci vorba despre ce s-a intimplat, s-o incerci s-o inveselesti si multe altele. Mie una mi-e mila de ea. Dar sa stii ca prezenta ta ii va fi de folos! Funda?

| Cris06 a răspuns:

Pai ii poti fi alaturi si o poti incuraja, dar nu cred ca ar trebui sa te bagi intr-o astfel de familie de la 12 ani cine stie poate patesti si tu ceva, mai bine vezi-ti de treburile tale si gasesteti o prietena cu o familie buna. (nu am spus-o cu rautate, ti-am spus parerea mea sincera daca te-a deranjat imi cer scuze dar trebuie sa vezi realitatea) Funda?

| NuSeZiceANONIM explică (pentru Nastia):

Pai mama a zis sa nu ma bag...

| NuSeZiceANONIM explică (pentru Cris06):

Pai noi suntem ca surorile, de cand sunt mica ma jucam cu ea, nu eram deranjata + ca nu stiam nimic, m-am atasat de mica, si acum nu stiu...

| Nastia a răspuns:

Crezi ca 2 vorbe amarate o sa-i tina de cald cand primeste ploaia de pumni? daca nu tu, macar spune povestea ei cuiva care poate s-o ajute.

| ilovei a răspuns:

Mama ei ce parerea are? Incearca sa va faceti "nevazute" cand vine el acasa. Cel putin pe timp de vara.

| FortaSteaua2012 a răspuns:

Doamne fereste. In ce tara traim. Tiganii ne invadeaza. Ne omoara de vii. Pana la urma e fiica lui nu poate sa o trateze asa. Si politia doar amenda pai ala trebuia sa fie inchis pe viata. Tu poti sa o chemi la tine mai mult sa petreceti mai mult timp impreuna. Sa si cumpere o peruca pana ce ii creste parul. Si sa steie mai mult la tine acasa.

| NuSeZiceANONIM explică (pentru FortaSteaua2012):

Adevarat...