anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna. S-a intamplat vreodata cuiva sa traiesti, si dintr-o data iti dai seama ca nu prea ai pe nimeni in jurul tau si te simti ciudat, ai o putina teama legat de viitor. Si te intrebi daca este vina ta sau pur si simplu asa a fost sa fie.
Ca si cum trebuie sa o iei de la capat si nu prea stii de unde sa o apuci.
Eu stau in chirie in alt oras, am terminat facultatea sunt la master, lucrez in domeniu si parca nu sunt happy din cauza ca nu prea am pe nimeni in jur. Sunt eu mai singuratic dar nici in felul acesta nu e ok.
Si destul de greu de a creea sa zic asa prieteni, amici din nimic. Ma duc la sala atat in rest lucru acasa. haha
La fete iar nu imi place sa ma bag in seama aiurea nu prea sunt genul. Sa scriu la 10 tipe sa ma refuze 8 mi se pare jenant.
Nu prea am idei asa, o orientare naturala, corecta, daca cineva este dispus o parere ii multumesc. Imi e teama putin sa nu o iau razna singur.

8 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Singurătate ma întărit și ma făcut mult mai puternic. Nu o iei razna de la singurătate. O iei razna dacă te apuci de prosti și începi să consumi droguri băuturi alcoolice mergi și te apuci de prosti fumat fel și fel de prosti și îți distrugi și otrăvește viața prin locui mizerbaile pline cu oamenii murdari care își vănd viața și sufletul trupul pentru bani.

| Smmo a răspuns:

Mda... asa e, te mai apuca si fricile si crizele existentiale cand esti singur. Te simti si nitel egoist pe undeva ca traiesti doar pentru tine. Daca ti se intampla des, inseamna doar ca nu esti facut sa locuiesti singur si incearca sa iti gasesti companie. Fete bune sunt destule.
Spui ca esti la masterat. Acolo nu sunt fete sau macar niste baieti cu care sa poti iesi la o drumetie, la o tigara, la o bere, sau ce hobbyuri au baietii pe unde esti?
Daca nu face nimeni nicio propunere ai putea tu sa zici ceva de genul: vreti ceva de la McDonalds sau de la magazin de pe-acolo, sa faci cinste de ziua ta cu o inghetata, un suc, niste cafele, prajituri, o pizza, ca sa va mai inveseliti. Pe urma vezi tu...
Secretul succesului e sa incerci, sa arati o disponibilitate, nu prea mult ca sa nu le sperii. Nu trebuie sa te sifonezi daca te refuza tipele. O sa te tina minte oricum.

| Hyperion7 a răspuns (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Foarte frumos spus!
As mai adauga și faptul că singurătatea este cel mai bun remediu pentru suflet și pentru vindecarea de oamenii toxici!

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Hyperion7):

Foarte Adevărată. Oamenii toxici vor control pe viață oamenilor și asta nu-i normal și în niciun caz nu înseamnă să iubești cu Adevărată. Eu nu suport oamenii toxici falși mincinoși și prefăcuți.

Nimeni nu o face,însă avem nevoie de ei în viața noastră uneori, pentru a ne ajuta sa prindem la minte,sa ne maturizăm! Fara aceștia am fi veșnic niste copii care s-ar teme de umbra lor!
Așa cum zice și zicala "ce nu te omoară, te face mai puternic" așa și în acest caz, deși nu ne omoară acest tip de oameni, aceștia au și ei rolul lor, acela de a ne face mai puternici!

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Hyperion7):

Oamenii falși nu te fac mai puternic ei te omoară și lasă o durere imensă în tine eu nu am devenit mai puternic când am fost mințit fără rușine pe față de la cine nu mași fi aștepta Niciodată în viața asta din potrivă sunt dezamăgit rău de tot și puțin rănit mași fi aștepta la ori cine și orice da nu la oamenii pe care eu miași fi data viața pentru ei pentru mine un om fals ma face sa nu mai am încrederea Adevărată în el căci știu tca este în stare să-mi facă rău fără săi pese cum mie îmi pasă și chiar mai mult și fără sa vreau ceva și nimic în schimb eu sunt aceleași și la fel de puternic și fără acel om dar când sunt trăda și mințit. De la cine nu ma aștept niciodată atunci rămâne o durere imensă de mare în mine și sunt enorm de dezamăgit căci nu ma aștepta Niciodată da Niciodată

Sa va spun un lucru,e pură experiența mea,ea mi-e cea mai la îndemână!
Am avut o copilărie macabra și oarecum tipică,un fel de film horror varianta VR.
Am un tata alcoolic, violent și tot tacâmul pentru bărbatul alfa, arivistul perioadei, unde mama sa ii era sotie, iar soția îi era cârpă.Asa, lăsând asta.Eu am fost de mic expus la violenta in familie, am luat, am asistat, am fost martor, tot tacâmul.In urma acestei experiențe am realizat faptul că dacă îl voi urma drept exemplu pe acest "rău necesar", voi ajunge sa înfund pușcăriile.Insa eu sunt practic un antiexemplu a ceea ce am văzut și am trăit.Si veți spune,ok,foarte bine,da nu înțeleg,ce treabă are? Pai are
Că deși am fost maltratat, batjocorit, am avut puterea de a trece mai departe și de a nu fi ceea ce el a fost pentru mine!

Cât despre situația dvs., nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea celor dragi, însă asemenea situații sunt tot mai frecventehappy
Rudele se mușcă între ele, iar străinul îți devine cel mai bun prieten! Dupa ce mama s-a recăsătorit, am simțit din plin asta!