| SabinaB a întrebat:

Buna!

Sa va zic cum a inceput : acum cateva zile o fata s-a despartit de un baiat, care amandoi sunt amici mei. Acel baiat ma incurajat si pe mine acum mult timp cand aveam nevoie, asa ca, ieri seara a intrat in vorba cu mine si mi-a povestit cum de s-au despartit, ce simtea el atunci.
De atunci vorbim toata ziua, si imi cere mereu sa ii trimit mesaje daca pot vorbi. (mentionez ca noi am fost impreuna cateva zile, dar era mai mult tin joaca, si eram si mai mici. ce stiam noi atunci laughing )

in fine...

Intrebarea mea este : credeti ca se poate intampla ceva intre noi? eu nu vreau sa ma cert dupa aia cu toti prieteni.
Nici nu stiu cum s-a intamplat tot!
Dau fundita sad

9 răspunsuri:
| Danaberciu a răspuns:

Incearcă să faci asa cum simti. Daca mai ai cv pentru acel boy atunci lasa lucrurile să se petreaca de la sine, pentru ca pana la urma iti va cere prientenia, dar daca chiar ti la prietena ta, atunci in cazul in care iti cere prietenia refuzal frumos și încearcă să rămâi prietenă cu ambii!

| Crucified a răspuns:

Daca veti vii buni prieteni n-o sa va certati never.

| XxByankabubulovexX a răspuns:

Din puncul meu de vedere nu e frumos sati tradezi prietena pentru un baiat mai ales daca ea inca il mai iubeste si inca ceva daca iti sunt prieteni adevarati te vor intelege de ce si cum vrei sa fii cu baiatul respectiv mult succes si alege cu capul nu cu inima.

| Anonima264 a răspuns:

Nu stiu, acum depinde si de tine ce vei face!
Desi clar te place!
Daca si tu simti la fel, se pote intampla ceva intre voi...

| Elsiane a răspuns:

Depinde de tine. Oricum, dacă prietena ta te va vedea întâlnindu-te cu acel băiat, se va simți aiurea. Ți-aș sugera să te gândești și la prietena ta, nu numai la tine.

| Elsiane a răspuns (pentru Crucified):

Știi vorba aceea: niciodată să zici niciodată, ținând cont de asta gandește-te că toate au și un început, o dată și o dată trebuie să se certe ei...

| Crucified a răspuns (pentru Elsiane):

Deah happy

| ShadowGhost a răspuns:

Da,s-ar putea intampla ceva intre voi 2 daca tu esti singura.Dar asta e alegerea ta daca vrei sau nu sa fi cu el. Dupa cate ai povestit, baiatul s-a cam atasat de tine.Fa dupa cum crezi tu.

| SabinaB explică:

Ce credeti, e bine sa ii spun azi ca nu vreau sa se ajunga la ceva mai mult decat o prietenie?