anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna / salut am o intrebatre la care nu gasesc raspuns eu iubita mea suntem certati de 2 luni treaba este ca mi-a dat bloc pe fb eu am incercat sa o caut dar ia nu vrea sa mai auda de mine am gresit mult adica am mintit-o dar nu am inselat-o acum cateva zile mi-a trimis un msj pe fb daca am sa ii dau si ei un euro ma deblocase de pe fb de siua mea ieri pe 23.11. 2013 mi-a trim is sms pe tel cu la multi anii tot ce imi dorec si multa dragoste. eu i-am rasp k ii mnultumesc pentru sms dar nu am nevoie de dragoste de la nimeni decat de la pers pe care am iubit-o o iubesc si o voi iubi intodeauna. Dupa care pe fb am intrebat-o daca a primit o scrisoare de la mine pe care i-am trimis-o cu ceva timp in urma de ziua iei, pe langa asta i-am trimis un link cu o melodie care se numeste mai da-mi o sansa dupa care m-a blocat din nou pe fb eu ce sa mai cred ca nu mai inteleg nimic v a rog ajutati-ma sa inteleg multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am avut probleme sa inteleg ca esti varza la scris. cred ca de la scrisoare ti se ttrag toate belelele de fapt. cu felul asta de-a scrie ti-as da si eu papucii...
P.S. dragoste cu forta nu se poate. daca nu te vrea cauta-ti pe alta si poate intre timp inveti si sa scrii. ai face o impresie mai buna.

4 răspunsuri:
| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Poftim? Ai baut?

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Incearca sa o suni, sa vorbesti cu ea, daca chiar vrea sa se desparta de tine ti-o va spune si sigur o sa vrea sa te paraseasca mo sa te ia cu binisorul dar tot o sa-ti dea papucii, mai ales ca din cate mi-am dat seama esti si cam betiv

| bebe666ak47 a răspuns (pentru Brăila_Ana_Cosmina_1997):

Sincer nu sunt consumator de alcool dar u de ziua ta de nastere nu consumi alcool macar o data pe an cred ca am dreptu sa consum alcool

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns (pentru bebe666ak47):

Pai sunt fata, am 15 ani si o singura data am baut cornata la ziua unei fete si credeam ca o sa vomit