| Mihaic93 a întrebat:

Buna / Salut!

Probabil ca ceea ce voi spune s-a mai discutat si prin alte topicuri.

Am 28 de ani, muncesc, imi place ce fac, am hobby-uri si cam atat.

De cand ma stiu, dating-ul a fost una calda una rece, dar de cand a aparut pandemia, am observat o schimbare 360 in comportamentul persoanelor(ma refer mai mult la femei, fiindca am incercat sa vad daca suntem compatibili), iar foarte multe fac pe inabordabilele.

Ce s-a intamplat cu femeile din ziua de astazi? Toate par nehotarate, toate isi doresc de la un barbat seriozitate, loialitate, stabilitate financiara, sa fie amuzant, sa arate ca un model, sa aiba eventual casa lui si aaa, puncte bonus daca are si masina si ele nu ofera nimic in schimb.

Nu ma intelegeti gresit, nici eu nu imi doresc sa ies cu o tipa care ii este lene sa munceasca, care este mai obsedata de viata virtuala decat cea reala sau care are par pe maini.

Am avut cateva relatii de lunga durata in trecut si consider ca am invatat din ele, dar ceea ce ma depaseste acum este ca nicio fata din cate am nimerit nu pare sa fie interesata sa iasa la un date, sa ne cunoastem, sa vedem daca avem lucruri in comun..par ca te judeca dupa pozele de pe social media, dupa numarul de likes si asa zisul "seen" nu inceteaza sa apara.

Daca va regasiti in ceea ce am zis, spuneti-va parerea.

74 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Alienarea din spatiul real in contextul virtualului secol 21, povestea oricui... Ar trebui sa fie vreo concluzie? Nu e. Poate ai avut si tu ceva ghinion. Cum ai zis si tu, in viata reala e una calda una rece. In virtual, mai multe reci. "Seen" and nothing back.

Răspuns utilizator avertizat
| laSoledad a răspuns:

Acuma, scuza-le si tu pe unele. Inseamna ca le-ai abordat pe net pe alea care au multe mesaje de abordare si probabil s-au saturat si ele de atatea mesaje ori avand atatea mesaje, au din ce sa aleaga si cui sa-i raspunda si cui sa-i dea seen.

Sunt fete care vor sa inceapa o relatie, insa tu te-ai indreptat pe net mai mult spre cele care nu vor asta sau cel putin nu cu tine. Solutia? Mai cauta. Sigur mai gasesti. Incearca sa cunosti fete si in mediul real, gen comunitati de voluntariate, comunitati de diverse hobbyuri.

| JustDeedee a răspuns:

Salut!

Fiind femeie, consider că pot să îmi spun și eu părerea laughing. Sunt de acord cu tine că, nu doar femeile, ci și bărbații sunt foarte dificili, inabordabili în ziua de azi și, probabil, și pandemia a avut o influență pentru că putem spune că am ajuns la o anumită comoditate și cred că și anxietate.

Femeile cer atât de mult în ziua de azi pentru că ele la rândul lor au făcut atât de multe încât nu se mulțumesc cu mai puțin, adică vor să fie totuși independete și nu ținute pe brațele bărbaților ceea ce nu mi se pare deloc rău. Aici putem spune și despre bărbați același lucru, și ei vor să se întrețină singuri. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că în ziua de azi este foarte dificil să fii compatibil cu cineva, este foarte greu să ajungi să ai o relație cu cineva, să te căsătorești și la cel mai mic impiediment să nu divorțezi. În ziua de azi mi se pare că nu e o comunicare între parteneri, mi se pare că sunt în continuă concurență unul cu celălalt în loc să fie amândoi în aceeași echipă și să facă relația să meargă. De aceea atât femeile, cât și bărbații au atât de mari pretenții. Știm cu toții că nu avem nevoie de un partener, ci doar îl vrem lângă noi o viață întreagă. Acum mai mult suntem pe principiul că putem să ne descurcăm și singuri.

Este adevărat și faptul că fiecare om are un trecut, fiecare om a fost rănit o dată, de două ori și bineînțeles că devine precaut. Asta nu înseamnă că trebuie să judeci pe cineva. Asta nu înseamnă că oamenii sunt dificili, ci pur și simplu își pun în față un fel de perete pentru că să fim serioși, cine ar dori să ajungă să pună sentimente și după aceea să fie lăsat cu ochii în soare, din nou? happy Nimeni.

Este greu să ieși la date-uri acum și oamenii par a fi inabordabili, dar de fapt nu sunt. Dacă am lăsa unul de la celălalt atunci când am dori să cunoaștem pe cineva probabil nu ni s-ar mai părea relațiile complicate, noi le facem complicate.

Nu te stresa, dacă o fată nu îți răspunde așa cum dorești tu, treci peste. Nu e persoana potrivită pentru tine. Nu contează câți ani, nu contează câtă experiență ai în relații, dacă nu e să fie, nu e și asta e. Mai bine să fii singur decât să stai lângă cineva doar ca să ai și tu o relație. De ce ți-ai complica viața cu cineva cu care de fapt nu ai nimic în comun? Răbdare, omul potrivit va veni și el la timpul potrivit.

| alexalx1234 a răspuns:

Nu prea mai ai ce să faci. Vor bani și statut social cât mai ridicat ca să aibă cu ce se lăuda prietenelor. Mai bine singur, crede-mă. După ce rămâi fără bani te lasă baltă.

| Emma30555 a răspuns:

Este greșit când spui ca ele nu au ce oferi. E posibil ca ele sa aibă casa, mașina și un job bun. În ziua de azi, eu personal am remarcat ca fetele sunt descurcărețe, sunt chibzuite și vor un băiat cu potențial nu neapărat sa le aibă pe toate. În plus cred ca e vorba de abordare, pe online e mai greu, acolo întradevar nu poți decât sa elimini pe cineva din motive superficiale fiindcă din păcate doar asta vezi, niște poze.

| SilentRain a răspuns:

Pe cât pariul că nu o să sune nimeni?

| Mihaic93 explică (pentru Avner):

Vezi ca deja esti derutat. Nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca stau cu parintii. Ca sa-ti bagi unghia in gat, mi-am cumparat apartament.
Dar ca fapt divers, de cand pana cand judeci tu ca e naspa sa stai cu parintii? Poate nivelul salarial al altor persoane nu le permite sa stea nici in chirie. Deci relaxeaza-te si nu mai raspunde la topic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ala e nr de tel al lui silent? laughing

| Mihaic93 explică:

O sa refuz. Ti-o pastram tie.

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Ia cine le știehee hee

| Catrice a răspuns (pentru Mihaic93):

Nu nu uite e aici ma blesteama ca a vrut ea sărăcuța să-ți dea nr dar nu are curaj.winking

| Catrice a răspuns (pentru SilentRain):

Pe nr lui dănuțawinking

| SilentRain a răspuns (pentru Catrice):

Sa făcut big grin

| Mihaic93 explică (pentru laSoledad):

Nu am mentionat ca abordez undeva anume laughing, dar da, o fac si online intrucat nu ies zilnic doar ca sa abordez pe strada sau librarii/cafenele/habar n-am.
Dar si abordatul pe strada este cu doua taisuri, iti poate oferi numarul iar apoi sa nu iti raspunda niciodata la apel sau mesaj.
Am vrut sa subliniez faptul ca nu exista reciprocitate, iar in situatiile in care am fost, am simtit ca a fost doar pe interes.

| Lukasssz a răspuns:

Toate vor sa ai bani, sa arati super bine, sa ai nu stiu ce masina, casa si ele nu iti ofera nimic.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Si fata ce parere are ca ii dai numarul pe net, random? Macar daca dadeai link la un profil social, ceva...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Avner):

Hai sa nu exageram... big grin

| Mihaic93 explică (pentru JustDeedee):

Iti sustin teoria, insa, la partea cu "fiecare are un trecut" ...trebuie sa uiti trecutul ca sa traiesti prezentul. Cand eu vorbesc cu cineva care imi spune ca are un trecut complicat, ca barbatii sunt porci si bla bla, nu e vina mea si nu ma intereseaza asta.
Nici eu n-am avut parte de tipe exemplare in relatie si am fost si eu ranit. Acum ce fac, imi aduc de fiecare data in gand ca si persoana urmatoare m-ar putea rani? Pai in felul asta nu te vindeci niciodata. Cum se zice? Go with the flow?

| Lukasssz a răspuns:

Mersi nu mai trebuie sa sun la currve happy

| Mihaic93 explică (pentru alexalx1234):

Bine, sa nu exageram, m-am mulat exact pe experienta mea de pana acum, dar nu este la modul general.
Sunt si fete misto care nu cauta lucruri materiale la barbati.

| laSoledad a răspuns (pentru Mihaic93):

Pai la ce m-am referit eu cu abordatul prin comunitati de voluntariate sau de alte hobbyuri era ca acolo va vedeti mai des si aveti timp sa discutati face to face mai multe zile. Adica, iesind in societate si implicandu-te in diverse activitati/comunitati ale orasului vei descoperi persoane noi, dar vei avea si tu sansa sa te expui mai mult si sa te vada lumea, in special femeile. Si o sa gasesti si alte feluri de femei nu numai de alea gold diggers de pe net!

| h379m3973423 a răspuns:

Salut,
Femeile vor un bărbat care să le iubească. Iubindu-ți femeia îi oferi seriozitate, loialitate, muncești pentru amândoi, o faci să râdă sau măcar să zâmbească cât mai des, te menții sănătos.(asta ca apropo la ce ai scris în întrebare) Puteți trăi și cu chirie dacă vă iubiți, dar sigur că vrea o casă a voastră.

P.S. "sau care are par pe maini" Fetelor, dacă n-are și pătrățele să nu-l luați. laughing

| Mihaic93 explică (pentru Emma30555):

Sunt impartial aici, nu am abordat doar pe net, ci si fata-n fata. Si majoritatea pe care le-am "cunoscut" nu munceau, nu aveau masini, case. Insa nu pun pret pe lucrurile acestea materiale.
Referitor la online, solutia si mai ingenioasa este sa accepte un date, nu sa-si asume de fiecare data ce este mai rau. Nu crezi?

| Mihaic93 explică (pentru Avner):

Sincer mi se falfaie de parerea ta. Hai pa!

| alexalx1234 a răspuns (pentru Mihaic93):

Dacă nu ești din Constanța nu ai cum să ști cum sunt femeile aici.

Întrebări similare