| Mihaic93 a întrebat:

Buna / Salut!

Probabil ca ceea ce voi spune s-a mai discutat si prin alte topicuri.

Am 28 de ani, muncesc, imi place ce fac, am hobby-uri si cam atat.

De cand ma stiu, dating-ul a fost una calda una rece, dar de cand a aparut pandemia, am observat o schimbare 360 in comportamentul persoanelor(ma refer mai mult la femei, fiindca am incercat sa vad daca suntem compatibili), iar foarte multe fac pe inabordabilele.

Ce s-a intamplat cu femeile din ziua de astazi? Toate par nehotarate, toate isi doresc de la un barbat seriozitate, loialitate, stabilitate financiara, sa fie amuzant, sa arate ca un model, sa aiba eventual casa lui si aaa, puncte bonus daca are si masina si ele nu ofera nimic in schimb.

Nu ma intelegeti gresit, nici eu nu imi doresc sa ies cu o tipa care ii este lene sa munceasca, care este mai obsedata de viata virtuala decat cea reala sau care are par pe maini.

Am avut cateva relatii de lunga durata in trecut si consider ca am invatat din ele, dar ceea ce ma depaseste acum este ca nicio fata din cate am nimerit nu pare sa fie interesata sa iasa la un date, sa ne cunoastem, sa vedem daca avem lucruri in comun..par ca te judeca dupa pozele de pe social media, dupa numarul de likes si asa zisul "seen" nu inceteaza sa apara.

Daca va regasiti in ceea ce am zis, spuneti-va parerea.

74 răspunsuri:
| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Fii sincer! Dacă tot ai scris atâta și te plângi de ele zi frate exact tu ce cauți la o femeie? Tu la ce te uiți prima dată? Descrie exact în detaliu cum ai vrea să fie ea.Ce te atrage pe tine la o femeie? Ca să poți spune "da mă asta e,îmi doresc să o cunosc mai bine."Dacă te lași dat pe spate,dacă ai formată în mintea ta o imagine, un șablon și definitoriu în alegerea ei este aspectul fizic, sau cel profesional, adică să cauți să aibă o anumită meserie, sau cel educațional, adică să dorești ca ea să aibă nu știu ce facultăți, atunci garantat nu vei fii împlinit și fericit.Toate astea valabile și pentru ele. Vorbiți,discutați,comunicați prin orice mijloace între voi,spune-i ce ai tu de gând cu viața ta pe viitor,ce scop ai în viață,caută să afli și scopul ei,dorințele,visele ei. Tot mai mulți vă doriți să fiți cu cineva ca să aveți pe cine părăsi,pe cine dezamăgi,pe cine trăda, pe cine înșela. Spui de ele că toate par nehotărâte, însă tu cum ești? În fostele relații de ce s-a ajuns la despărțire? Pe ce criterii le-ai ales? Clar nu ești pregătit să ai în viața ta o femeie, căci trebuie să și cunoști cum să o ți alături de tine.Tu pentru eșecul tău le acuzi tot pe ele, păi cine s-a băgat în seamă cu ele? Nu tu? Tu și doar tu după cât te-a dus mintea pe acelea le-ai ales.Tu întâi trebuie să fii prin tot ceea ce ești, prin felul cum te exprimi, prin felul cum te comporți cum dorești ca ea să fie la rândul ei.

| Mosotti a răspuns:

Totul este sa arati in primul rand atractiv la figura, daca arati asa, nu vor mai face pe inabordabilele, normal ca te judeca dupa poze!
Ca daca fizicu atrage, vor sa afle mai multe de tine, daca nu atrage deloc, nu le mai intereseaza sa te cunoasca, e f simplu.

Dar cum a fost cu relatiile din trecut? Inseamna ca atragi daca te-au placut altele, sau?
Ca am mai avut aici un caz, unde nu-l placeau alea de varsta lui ca daduse de fitoase, dar el arata binisor, ca era placut de alea mai mari destul, si era placut de toate insa n-a dat el de fete ok la cap.

Intreb asta ca sa vedem unde e problema, daca e cazul ca celalalt caz ca arati bine dar ai dat de tampite doar, sau nu prea atragi si de aia e situatia asa.

De ex prietenu meu care arata bine, era aspirator de femei, nu avea bani, nu avea masina, era muncitor, din 20 femei, cel putin 10-13 il placeau mult.
Era placut la general de multe, nu faceau deloc pe inabodrabilele.

Femeile nu s-au schimbat, genetica e aceiasi, totul pleaca de la fizic, celelalte-s secundare.

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Ti-ai raspuns singur la intrebare,poate nu ti-ai dat seama.
Da,tipele te judeca dupa poza de profil,si tu faci asta.
Daca zici ca nu,te minti singur.
Acum depinde si de modul cum le abordezi.
Daca iei telefonul unei tipe care arata cat de cat bine,vei observa ca are sute de cereri de prietenie si zeci de mesaje care parca sunt scrise de acelasi tip.
Daca nu te diferentiezi de restul si nu ai un profil ok, fi sigur ca te va lasa cu seen.
Incerca si in realitate, poate ai mai mult noroc.
Si incerca sa nu le mai judeci.
Nu merge cu una, cu doua, cu 3...
Dar de la a 4 trebuie sa te gandesti serios si sa vezi unde e problema!

| Freya1 a răspuns:

Nu toate femeile au o problema si nu toate femeile cauta ce enumeri tu.Important e să sti si tu unde sa cauti si sa vezi ce atragi.

O femeie cu capul pe umeri cu care poti sa faci o familie e acel gen de femeie normală de rand ce are la rândul ei dorințe firești.
Eu consider ca o data ce femeia cere ca bărbatul ei sa muncească, sa o respecte, sa o iubească, sa se ingrijasca si sa aiba grija de ea nu exagereaza.Lucrul asta e normal,e ca si cum si tu la rândul tău ai vrea ca femeia de langa tine sa fie ingrijita, sa te iubească si respecte, poate sa faca o mâncare, sa fie femeie de casa nu numai de dansat pe cub in club.

Dar daca tu cauti pitipoanca cu silicoane, ce sta toata ziua in salon sau copile de 14/15 ani ce habar nu au cu ce se mancanca viata așteptate sa fi nemulțumit.

| InYourPants a răspuns (pentru LoveSleep):

Meriti funda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai zis ca sunt nehotarate, dar apoi ai insirat ce vor. Nu prea are sens textul tau. Daca erau nehotarate ziceau una si faceau alta. Le cauti pe social media dupa ce sa te judece? Ca tine mai are 10 care vorbesc singuri prin mesajele ei. Baietii sunt disperati mai ales astia de 20-30 de ani nu vrei sa stii cate mesaje primeste iubita mea si are relatia pusa la vedere. Dar o fata singura... te scarbesti deja cand iti scrie unu si nici nu face vreun efort sa se uite ai relatie, nu ai pe Facebook.
Eu sunt putin mai mare decat tine si daca m-as desparti de iubita mea nu as mai avea rabdare sa o iau de la capat cu altcineva cu buna cf si sa incerc sa cunosc persoana daca nu mi-ar atrage cu adevarat atentia
La 28-30 de ani ai alta energie...
Replica asta cu oferitul nu am inteles-o niciodata si a venit mereu din partea misoginilor care plang ca femeile nu le mai fac paine prajita si nu le-o mai mesteca si baga in gura ca s-a modernizat lumea si pot sa o faca si singuri

Intrebarile mele sunt
1) de unde stii ca nu au nimic pe numele lor doar uitandu-te pe profilul lor?
2) de ce interactionezi cu fete care e vizibil pe profilul lor ca nu au nimic de oferit?

Pentru ca nu cred ca dupa un buna cf iti zic tot ce au acasa si ce diplome au si asa
Mai ales ca ai zis ca nu au rabdare sa te cunoasca, deci nu stii nimic despre ele
Tu practic doar iti dai cu presupusul despre ce vor ele
Personal nu cunsoc femeie de varsta mea fara facultate masina dar aici depinde de anturaj/ mediu rural urban

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru Avner):

Bucuresti... Groapa de gunoi cu statut de capitala. Oras mai scarbos mai jegos si mai ordinar ( de la oameni pana la oras efectiv ) nu am intalnit in viata mea. Miticule

| S417 a răspuns:

Nici-una nu se uită la unu ca tine, care sta cu parintii la varsta asta.

| Pnin a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Dar e mediul perfect pentru tine, nu esti tu ala care se plangea ca nu mai poate agresa fete pe strada si nu se mai poate bate fara sa se cheme politia? Pai numai in Bucuresti se mai intampla asa ceva la ordinea zilei

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru Pnin):

Uite miticul unde se ascundea. De agresat fete nu stiu ca n-am facut pana acum si de batut si cu venitul politiei n-am treaba stai tu linistit

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru S417):

Mucles, suspendatule

| IAR a răspuns (pentru InYourPants):

Du-te invartindu-te de aici. happy

| IAR a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Tu esti clar femeia sub acoperire ca barbat. happy

| IAR a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Confirm, mai ales oamenii. happy

Întrebări similare