| Darius1701 a întrebat:

Bună seara am 17 ani și am o fetita împreună cu o fata tot de 17 ani eu fac 18 peste 5 zile vrem sa locuim împreună doar ca familia ei nu este de acord cu relația noastră ce putem face știind ca avem un copil totuși și ei încearcă sa ne separe dar noi ne iubim. Cum o pot lua la mine fără sa o mai ducă politia inapoi... pe cale legală gen ne putem căsători fără acordul mamei ei dacă o dam în judecata? Dați-mi va rog un sfat cum sa fac sunt disperat să-mi iau fetele lângă mine...

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intai terminati-va scoala si ia-ti de munca tu, ca sa poti sa te casatoresti cu fata aia si sa formati o familie.

| Darius1701 explică (pentru Violleta2022):

1 la mana am de lucru 2 la mana nu trebuie să-mi spui cata școală sa am și etc eu am întrebat frumos și politicos cum sa fac sa o dau în judecata pe masa dacă nu ii de acord cu căsătoria?

| Karina43 a răspuns:

E foarte devreme sa fiți parinti mai întâi terminati-va scoala

| Violleta2022 a răspuns (pentru Darius1701):

Nu prea ai cum sa dai in judecata pe nimeni la acest moment, fiindca maica-sa este TUTORELE legal al fetei ei minore, cat si a copilasului nascut de fiica-sa minora.
Ca sa dai in judecta pe cineva trebuie sa ai bani sa sustii un proces, sa platesti un avocat, judecatorul samd, iar la judecata sa dovedesti ca tu ai casa ta si castigi suficient de mult incat sa fii capabil sa intretii 3 persoane.
Crezi ca ai ce prezenta unui judecator la proces?

| Kufu95 a răspuns:

Ea este încă minoră, mai așteptați până face ea 18 ani, părinții ei încă răspund ea, nu aveți ce să faceți până atunci, și în primul rând căsătoria este legală doar atunci.

| 1onur a răspuns:

Trebui să muncești! Ca bărbat! Adevărat! Să-ți protejezi soția și copilul! Dacă tu muncești este de ajuns! Noi ca bărbați! Băieți! Trebuie! Să muncim să-le oferim copilor și soților noastre siguranță!

Trebuie să mergi ca omul! Să vorbești cu tatăl soției tale ce deja aveți un copil! Și nu-i de glumă! Nici de joacă! Cu un copil! Aveți enorm de mare grijă de bebeluș! Copil! Mersi și vorbești cu părinți soției tale cu frumos, ca omul, fără ceartă, fără scandale, fără "jmecherile" din capul tău, uită și scoate din cap prostile și "jmechrile" omul! Ăla tatăl ei vrea un bărbat! Serios pentru fata lui! Nu un "maimuțoi" care are numai scandale, intervaluri, care pe care este mai "bazat" în pumni! Stai și vorbești, discuți serios cu tatăl soției tale! Fără prosti! Și sechele ciudate! SERİOS! spui ca vrei să-ți iei soția și copilul cu tine! Iar tatăl ei ce-ți va spune!? Ai de muncă? Ce o sa zici? Că faci combinați? Sau tea scos un meci și te făceai" milionar" și tu nu ai loc de muncă!

Munceșt! Căutați loc de muncă fi băiat serios! Vorbești cu tatăl soției tale, de față cu soția ta, de față cu Mama soției tale, și le cel voie frumos cu bun simt și respect Adevărat ca vrei să-ți iei soția și copilul cu tine.

Lasă vagabonțeala! Lasă prostile!, caută de muncă! Urgent! Și Urgent! Că ești Tatăl unui copil și soțul,! unei femei! Nu mai umbla după ocazi! și "combați" Fİ BĂRBĂT SERİOS! pentru soția ta familia și bebeluși! Tu crezi ca tatălui ei, îi convine când te vede că tu nu ești om! serios! Și nu ai loc de muncă! Și o arzi, după prosti! Fi băiat serios!

Și lasă anturajele, lasă prostile! Caută urgent! de muncă! Pentru bebeluși și soția ta! Ei sânt singura ta familie cu Adevărat! Soția și bebelușul ei sănt totul pe lumea asta pentru tine! și nu te apuca de prosti! Droguri, băutură...

Fi băiat muncitor! Fi băiat SERİOS!