| Maiami1999 a întrebat:

Bună seara!
Am 20 de ani și o relație de un an.
Ne înțelegem perfect, este foarte calm, înțelegător și iubitor. Doar ca este plecat in Anglia. S-a mutat, doar pentru a ma putea lua și pe mine lângă el. Mi-a propus sa plec cu el, și eu chiar îmi doresc asta, am încredere în el chiar dacă nu avem asa mult timp împreună, pana la urma nu-ți ajunge o viata sa cunoști un om. Însă îmi este frica de reacția părinților. Îmi este frica sa le spun, sunt traumatizata de gândul asta.
Parintii mei nu sunt de acord. Vor sa ma tina lângă ei, sunt împotriva statului în concubinaj și nici nu se poate pune în discuție subiectul plecării. Îmi este frica sa le spun, îmi este frica sa vorbesc cu ei. Îmi este frica de reacția lor, sunt traumatizata din cauza acestor lucruri.Nu vreau sa fug, totuși am 20 de ani, nu vreau sa ma joc cu chestiile astea. Am nevoie de un sfat, dacă ma puteți ajuta. Va mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Ai două variante.
1.Ori le spui in fata ca ai o varsta si ca trebuie sa conștientizeze că trebuie sa te pui pe picioare ca ei nu vor fi pe veci sa te ajute.
2. Dacă tu ai incredere in iubitul tău si sti sigur ca e un om ok planuiesti ori sa iei o prietena cu tine si sa le spui părinților ca pleci cu ea, ori sa ii minti ca pleci cu o prietena o perioadă.
A doua variantă e copilărească si riscantă, asa ca eu cred ca ar trebui să te maturizezi si sa faci in asa fel incat sa il duci de manuta pe respectivul la ai tăi si sa stati de vorba cu ei.

4 răspunsuri:
| Sekim a răspuns:

Bună.
Esti majora si ar trebui sa inteleaga asta. Decizia iti apartine tie, nu lor. Nu ai de ce sa iti fie frica. Esti fiica lor, si asa vei fi mereu orice s-ar intampla.

Răspuns utilizator avertizat
| Maiami1999 explică (pentru Freya1):

Nu ii pot pune nici în fata faptului împlinit, da o sa vorbească și prietenul meu cu ei după ce vine în tara. M-am hotărât sa vorbesc cu ei înainte cu 2 săptămâni de plecare. Oricum decizia de a pleca e sigura. Va mulțumesc pentru răspunsuri!?

| Andreeush a răspuns:

Ești majoră, dacă chiar vrei să pleci vorbește cu părinții tăi.
Oricum eu aș zice să te gândești bine, mai ales că nu ai mult timp de când ai o relație cu el.
Ce faci singură într-o țară străină dacă te cerți cu el?