Esti ca o carte de bancuri. Ma amuzi foarte mult. Nu cu situatia, ci cu scrisul.
Revenind, presupun ca ai 14 ani, deci esti copil si nu esti capabil sa iti controlezi sentimentele. Consideri ca ea e singura ce te-ar face fericit, ti-e frica ca nu o sa gasesti pe altcineva ca ea, bla bla bla.
Solutia este masturbarea. Ti-as fi recomandat sexul cu alta, dar esti mic. Asa ca... baga tare. Nu glumesc.
In primul rand incearca sa te linistesti.sa te gandesti putin si la tine. Daca te iubeste se va intoarce la tine, daca totul s-a terminat intre voi doi incearca sa te linistesti.Intotdeauna un sfarsit va insemna mai devreme sau mai tarziu un nou inceput.Fi tare si incearca sa nu te mai gandesti la ea.stiu este greu dar trebuie sa o faci pentru tine.pentru zambetul tau.Stiu ca te doare sufletul si ca simti ca nu mai rezisti, ca nu mai ai putere dar ochisorii tai nu au de ce sa fie tristi.zambeste pentru ca ai petrecut momente frumoase cu ea si nu te teme de un nou inceput.astept sa ne spui cum te mai simti.>
Daca si ea te iubeste o sa uite o banala cearta,cu conditia sa-ti ceri scuze pentru ce esti tu vinovat daca nu, nu te intrista vin alte clipe frumoase cu alte fete,imi amintesc si eu prima iubire si eu m-am certat cu ea, eu am renuntat la ea dar tot la ea imi era gandul, si totusi am intalnit alte si alte fete te indragostesti de "n" ori
Eeeexact. asta i-as fi raspuns si eu lui raduku. chiar acum cateva zile am auzit o fata de clasa a7-a cum se plangea ca, un anume baiat nu o mai vrea si ca, pur si simplu ea nu poate trai fara el: "fata, eu nu pot sa stau fara el. voiam sa ramanem impreuna pentru totdeauna!". cu toate ca eu sunt sigura ca n-ar fi vrut si ca era doar o reactie a faptului ca ea a pierdut ceva intr-un moment cand se astepta mai putin.
si daca tot sunt aici, ar trebui sa-i spun lui raduku sa se calmeze pentru ca in curand o sa gaseasca o alta fata, pe care o s-o iubeasca la fel de mult si pentru care, dupa alte 11 luni, si-ar da din nou viata. asa ca, ce-ti ramane de facut e sa "te iubesti" sau, cum spunea si alex, masturbeaza-te. numai bine.