| KristiNNNa a întrebat:

Buna seara, am fost impreuna cu iubita mea timp de 4 luni de zile, in astea 4 luni de zile totul a mers perfect, nu ne-am certat deloc, a fost o relatie perfecta, niciodata i-am gresit in acest timp, dar azi dintr-o odata s-a schimbat, am fost cu ea prin parc nu prea avea chef de vorba si apoi am dus-o acasa si mi-a spus ca vorbim pe mess cand ajuns eu acasa. Bun, eu am ajuns acasa, am intrat pe mess si am vorbit cu ea cand intr-o data, mi-a zis ca un baiat vrea sa fie cu ea, si i-a mi-a spus apoi, ca baiatul ala e frumos, si eu am ramas fara cuvinte atunci si intr-o data si-a schimbat avatarul a pus poza cu baiatul ala si mi-a spus ca ea il iubeste pe ala. Si ca totul s-a terminat intre noi, eu am ramas socant cand am vazut totul. Nu stiu ce pot face acum, s-a schimbat intr-o data, ieri imi spunea ca ma iubeste enorm de mult si dupa 4 luni s-a schimbat intr-o data azi... Nu stiu ce sa fac. Am nevoie de niste sfaturi de la voi, va rog.

Răspuns Câştigător
| traveler a răspuns:

Se cheama varsta pubertati cind un tanar(a) este asaltat de toate dintr-o data, aici intra si relatiile de prietenie.Nu trebuie sa te surprinda aceasta "tradare" deoarece si tu recunoaste ai parasit o fata asa din senin,deci explicati tie motivul si apoi explicati si motivul ei. Poate ai fost prea banal,prea cuminte,sters ca caracter,nu ai avut o tentativa de sarut, strangere in brate cu ea, etc.Stii vorba veche: La pomana obraznicul mananca praznicul.Asa si cu prietenia ai fost poate prea respectuos,inchis, amabil si nu ai lasat sentimentele sa vorbeasca pentru tine, intr-o relatie ele ele sunt avocatul tau cel mai loial.Nu te hazarda sa incerci sa o implori, sa ai tii calea, mai rau vei face te va ura mai mult si o faci sa se simta "importanta" ca poate face "pres" din tine.Invata-te fetele sun capricioase,aiurite si nestatornice in relatii deci procedeaza ca atare, sa ai si o 'rezerva' fa-o geloasa apoi sa vada ce a pierdut,(chiar de nu realizezi ele isi povestesc relatiile cu lux de amanunte intre ele si esti"filmat" peste tot si ea stie mai tot ce faci tu, unde umbli etc.prietenele dandu-i raportul camaraderie se cheama. Aplica si tu aceasta chestie si iti prinde bine) uneori tine si va cauta iar prietenia ta numai sa se "razbune" pe rivala ei,repet sunt extraordinar de orgolioase,capoase si "blonde".Iti recomand din start sa nu mai ai pe viitor relatii esuate,testeaza fata,intreaba prieteni,prietene din anturajul comun de ea,unde,ce,cu cine umbla,insa foarte discret ca astfel obtii viceversa o despartire "instant". Apoi daca este o "vedeta" lasata de baietii din cartier,scoala,bloc tu vei avea de suferit din cauza ei deoarece ele termina deseori relatiile in fir de par,adica lasa o portita de revenire la "fostul" prieten si te poti trezi abordat pe strada, discoteca de unii dintre acestia si uneori se lasa si cu injurii, paruiala etc.Hai bafta si succes si alege ceva trasnet nu balariile altora.

6 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Multumeste-i lui Dumnezeu ca ai scapat de pacoste

| William a răspuns:

Ce sfaturi sa primesti? E evident ca te-a parasit si nu mai vrea sa fie cu tine. Man, dupa felul in care vorbesti nu cred ca ai mai mult de 17 ani iar la varsta asta nu te poti astepta ca o iubirre sa dureze o viata. Poti sa iti gasesti si tu pe alta si data viitoare sa nu te indragostesti de ea. Funda ta rog frumos!

| KristiNNNa explică:

In cer scuze pentru greselile gramaticale. Nu vreau ca nimeni sa fie in locul meu acum.

| daryaloveyou a răspuns:

Looool. Puate te chiar s-a indragostit si nu mai are sentimente pentru tine. Pune-o la incercare, apari cu alta fata in fata ei vezi cum reactioneaza... poate e doar un moft de-al ei si realizand ca te pierde se intoarce la tine. Merita incecat. Dar daca nu are nici un fel de reactie ar fi mai bine sa o dai uitaritongue

| KristiNNNa explică (pentru William):

Am 17 ani.

| andrei_8327 a răspuns:

Trebuie sa-i spui ca ori te iubeste sau nu! lasa-o daca-ti mai face asa (n-o mai iubi tu!) si atunci poate se echilibreaza situatia, daca nu tradeaza-o!