Impacati-va. Oricum nu traiesti cu ei.
Tu trebuie sa ai pace cu sotul tau, cu el traiesti, nu cu socri.
Cu socrii trebuie sa comunici, chiar daca nu iti place. Este foarte bine ca vrei sa reiei legatura cu ei, chiar si de dragul sotului. Mergeti intr-un weekend la ei, gasiti un motiv sa le duceti ceva si le spui ca nu ai mai fost de mult pe la ei si ca era cazul sa mergi si tu. Sunt sigura ca vor aprecia.
Fa un compromis cu sotul tau. Un weekend la parintii tai, unul la ai lui si eventual va rezervati si voi 1 sau 2 weekend-uri in care sa fiti doar voi doi.
Daca nu vrei sa mergi atat de des la socrii tai, este ok, dar lasa-l pe el sa mearga, nu te opune. Cere-i in schimb sa petreceti macar un week-end pe luna doar voi doi.
Cumpara cadouri pentru Craciun si mergeti la ei in vizita, iar cand esti la usa lor cere-ti iertare.
Nu trebuie sa fie nimic scump, doar o atentie ca sa nu mergeti cu mana goala.
Pai asta e nu prea am pace el sta numai acolo prea puțin acasă și din păcate acum s-a dus la ei o perioadă sa se liniștească eu îl înțeleg că sunt părinții lui însă relația noastră are de suferit și nu își dă seama că am nevoie să stea măcar un weekend acasă nu toată ziua sa îl cheme la ei.