Vorbeste cu el despre asta, e ceva ciudat, parerea mea, si cu siguranta anormal.
Am vorbit degeaba..eu cred ca vorbeste si cu alte fete si sa nu vada ca are relatie desi nu recunoaște asta
Pai daca tot te bucuri pentru el, ce rost mai are intrebarea?
Păi uite ca voiam sa vad daca sunt eu nebună si gandesc doar eu ca de ceva neinregula cu ce face el asta era rostul întrebării
Femeile doar tradare vad din partea iubitilor. Ele nu inteleg ca sunt persoane carora nu le place sa se afiseze pe internet. Ca mai este o vorba veche din popor: Numele prostilor pe toate gardurile.
Păi dacă asta da de inteles ca ascunde ceva si majoritatea bărbaților înșeală poti sa fi si poleita cu aur ca tot te inseala cred ca nu le ajunge una
Ai o conceptie gresita despre barbati. Majoritatea barbatilor reiese din cercetarile facute, nu din inchipuirile unor femei - nu inseala. Bineinteles daca nu consideri ca te-a inselat pentru ca a facut sex cu o alta femeie inainte de a te cunoaste.
Un barbat care inseala cauta in alta parte ceea ce nu-i ofera partenera. Ca unele sunt atat de minorosite ca le este "jena" sa puna mana pe scula barbatului.
Mi-a spus o femeie casatorita ca menstruatia este mai curata decat sperma, nu ar putea sa suporte ejacularea pe ea.
Păi nu e normal, probabil ascunde ceva, ii e rusine cu tine sau te tine de fraiera.
In cazul asta daca esti sigura ca vorbeste cu altcineva atunci mai bine pui punct aici decat sa iti mai faci rau stand dupa el in incertitudine.
podean183 întreabă: