Ai putea incepe cu niste scuze, pentru ca ai fost un *** nesimtit.
1. Nu afisezi poze cu "altcineva" pe pagina lui "altineva" cand esti intr-o relatie cu ganduri de casatorie.
2. Indiferent de motiv, nu se cade sa jignesti foarte urat o femeie, daca mai ai pretentia sa stea langa tine. Si mai ales daca e nevinovata, insa asta nu poti stii 100% acum.
Incearca sa ti-o scoti din gand, si ce va fi va fi.
Data viitoare fi mai atent ce mesaje transmiti cand nu-ti convine ceva.
Daca e orgolioasa cum spui, nici cu slujbe nu se va intoarce acum la tine.
Tu esti dovada vie ca omu e masochist din nastere.
De ce naiba ai mai vrea sa vorbesti cu ea in conditiile de fata?
Tu realizezi ca daca la nunta voastra dansezi cu vara ta asta o sa se crizeze si si-o trage cu jumate din invitati?
Du-te bea o bere, ocupa-ti timpul, nu mai sta cu gandul la asta ca nu merita, iti va manca zilele.
,, prietenii de sex opus ( ea a venit cu ideea asta), adica eu sa nu mai am treaba cu prietena mea cea mai buna si ea cu al ei cel mai bun... ''
Cum sa va casatoriti cand sunteti atat de imaturi?
Relatie nu e sinonim cu izolare de societate.
Sunteti prea prosti, stati departe unul de altul.
Asta nu e relatie e ceva asa sa fie, o parada de orgoliu si nervi.
De ce vrei sa vorbesti cu ea? Zi mersi ca ai scapat.
Hai sa-ti traduc ce s-a intamplat, pentru ca vad ca nu te-ai prins:
1) Ti-a zis ca ea s-a lins cu unu in club ca sa te faca gelos
2) Desi ati stabilit exclusivitate si tu te-ai tinut de treaba asta, ea a continuat sa iasa cu prietenul ei
3) Ai facut si tu ca ea, si ea s-a culcat (sau a zis ca s-a culcat cu altul)
Tu practic de 3 ori ai remarcat faptul ca relatia dintre voi era inegala. Ea avea drepturi sa faca chestii pe care tu nu puteai sa le faci. Bineinteles ca te-ai enervat.
De ce mai vrei sa vorbesti cu ea? De ce cersesti atentia unei persoane care nu te respecta?
Gandeste-te ca ai fi putut avea un copil cu persoana asta. si te-ar fi cucuit mai rau ca acum. Ai fi fost legat de ea 18 ani in care ai fi aflat de a copil cu se aud zgomote de pat de la mami din camera dupa ce ai fi divortat.
Zi mersi ca si-a dat arama pe fata, si mergi mai departe. Instinctul tau a fost bun.
Totusi, ca sfat pe viitor. cand mai dai de una d-asta, taci din gura, ia-ti catrafusele si pleaca fara sa-i faci scandal. Macar asa nu vede ca te-a afectat si nu are INCA o victorie psihologica asupra ta.
Sincer nu va înțeleg dacă voi va culcați cu alta nu i nimic dar dacă o face ea e curvă. De e orgolioasă nu te va ierta tu cu poza ai făcut dinadins si jicnirile pe care leai adus nu vor trece usor odată ce i ai spus curvă si apoi te iubesc, te iubesc nu mai are valoare. Plus că se întreba de ce ai vrea să stai cu o persoană care o faci în tot felul. Nu stiu cu va trece peste.
Asa este, ea nu poate trece peste un lucru care e facut tot din vina ei nu?
Adica ce reactie sa aiba un barbat cand femeia ii spune ca si’a tras’o cu altul.
Indiferent ca e sau nu adevarat, nu arunci vorbe care dor.