| LoveMusic21 a întrebat:

Am o problema, m-am despartit de viitoarea mea sotie. Eram certati in perioada aia de tatonare in care ea zicea ca momentan iesim doar asa da vedem ce si cum, iar ea mi-a marturisit ca s-a lins cu un tip in club.
Am zis ok, probabil s-a ajuns la asta din cauza mea... noi doi de la inceput ne-am interzis sa mai avem vreo treaba cu prietenii de sex opus ( ea a venit cu ideea asta), adica eu sa nu mai am treaba cu prietena mea cea mai buna si ea cu al ei cel mai bun... ok, in perioada cand ieseam afara culmea e ca ea mi-a zis ca iese cu prietenul ei, bunnn, acum si eu am iesit in alta zi cu prietena mea si i-am cerut sa puna o poza la story pe Facebook ei ( ca eu si iubita mea eram stersi din lista si pe ea o avea la prieteni). In momentul ala ea cand a vazut poza aia cu mine si ea, stiind ca suntem cei mai buni prieteni mi-a zis ca gata ca am terminat de tot ca nu mai am ce cauta in viata ei, si mi-a zis ca in seara aia cand a vazut poza s-a dus si s-a culcat cu altul. Reactia mea a fost sa o fac curva si p4narama ca si asa este mult experimentata sexual cu fel si fel de natii, si am injurat-o pentru ca nu mai suportam. Ea a inceput sa faca urat ca nimeni niciodata nu a jignit-o in halul asta.
Chestia e ca nu cred ca s-ar fi dus cu altul ci a zis asta fiindca stie ca asta e cel mai urat lucru in viata care ma deranjeaza la o femeie, si a zis asta stiind ca m-ar durea.
Ideea e alta, ea a zis ca am terminat tot, ca nu ma mai vrea etccc, au trecut deja 2 saptamani de atunci, la inceput mi-a fost greu plangeam seara de seara de dorul ei si ca-mi parea rau la situatia in care s-a ajuns.
Ce as putea face ca sa pot vorbi cu ea? Ea oricum a zis sa nu o mai caut, m-a blocat peste tot Instagram, whatsapp doar Facebook’ul l-a lasat.
Tot citesc si eu pe net chestii ca sa las timpul sa treaca si apoi sa reiau discutia cu ea, dar al naibii timp ca in 2 saptamani nimic nu mi-a scris.
Sa o mai las sa treaca iar si sa-i scriu, dar ce sa-i scriu?
Ma gandeam ca poate imi zice si ea ceva, tot aman asta ca stiu ca ea e orgolioasa si ambitioasa si ma gandesc ca poate pana la urma trece peste ele si-mi da un semn.
Deci cum as putea sa fac cumva sa vorbesc cu ea?

11 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Ai putea incepe cu niste scuze, pentru ca ai fost un *** nesimtit.

1. Nu afisezi poze cu "altcineva" pe pagina lui "altineva" cand esti intr-o relatie cu ganduri de casatorie.
2. Indiferent de motiv, nu se cade sa jignesti foarte urat o femeie, daca mai ai pretentia sa stea langa tine. Si mai ales daca e nevinovata, insa asta nu poti stii 100% acum.

Incearca sa ti-o scoti din gand, si ce va fi va fi.
Data viitoare fi mai atent ce mesaje transmiti cand nu-ti convine ceva.

Daca e orgolioasa cum spui, nici cu slujbe nu se va intoarce acum la tine.

Răspuns utilizator avertizat
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

,, prietenii de sex opus ( ea a venit cu ideea asta), adica eu sa nu mai am treaba cu prietena mea cea mai buna si ea cu al ei cel mai bun... ''
Cum sa va casatoriti cand sunteti atat de imaturi? laughing
Relatie nu e sinonim cu izolare de societate.
Sunteti prea prosti, stati departe unul de altul.
Asta nu e relatie e ceva asa sa fie, o parada de orgoliu si nervi.

| gabriielaaa a răspuns:

Sincer nu va înțeleg dacă voi va culcați cu alta nu i nimic dar dacă o face ea e curvă. De e orgolioasă nu te va ierta tu cu poza ai făcut dinadins si jicnirile pe care leai adus nu vor trece usor odată ce i ai spus curvă si apoi te iubesc, te iubesc nu mai are valoare. Plus că se întreba de ce ai vrea să stai cu o persoană care o faci în tot felul. Nu stiu cu va trece peste.

| LoveMusic21 explică (pentru gabriielaaa):

Asa este, ea nu poate trece peste un lucru care e facut tot din vina ei nu?
Adica ce reactie sa aiba un barbat cand femeia ii spune ca si’a tras’o cu altul.
Indiferent ca e sau nu adevarat, nu arunci vorbe care dor.

| OldSoul a răspuns:

Tu esti dovada vie ca omu e masochist din nastere.

De ce naiba ai mai vrea sa vorbesti cu ea in conditiile de fata?

Tu realizezi ca daca la nunta voastra dansezi cu vara ta asta o sa se crizeze si si-o trage cu jumate din invitati?

Du-te bea o bere, ocupa-ti timpul, nu mai sta cu gandul la asta ca nu merita, iti va manca zilele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor))) citesc si rad. Comedii nu alta
Cati 20 de ani aveti, ma?

| Doja a răspuns:

De ce vrei sa vorbesti cu ea? Zi mersi ca ai scapat.

Hai sa-ti traduc ce s-a intamplat, pentru ca vad ca nu te-ai prins:
1) Ti-a zis ca ea s-a lins cu unu in club ca sa te faca gelos
2) Desi ati stabilit exclusivitate si tu te-ai tinut de treaba asta, ea a continuat sa iasa cu prietenul ei
3) Ai facut si tu ca ea, si ea s-a culcat (sau a zis ca s-a culcat cu altul)

Tu practic de 3 ori ai remarcat faptul ca relatia dintre voi era inegala. Ea avea drepturi sa faca chestii pe care tu nu puteai sa le faci. Bineinteles ca te-ai enervat.

De ce mai vrei sa vorbesti cu ea? De ce cersesti atentia unei persoane care nu te respecta?

Gandeste-te ca ai fi putut avea un copil cu persoana asta. si te-ar fi cucuit mai rau ca acum. Ai fi fost legat de ea 18 ani in care ai fi aflat de a copil cu se aud zgomote de pat de la mami din camera dupa ce ai fi divortat.

Zi mersi ca si-a dat arama pe fata, si mergi mai departe. Instinctul tau a fost bun.

Totusi, ca sfat pe viitor. cand mai dai de una d-asta, taci din gura, ia-ti catrafusele si pleaca fara sa-i faci scandal. Macar asa nu vede ca te-a afectat si nu are INCA o victorie psihologica asupra ta.