Pai el cu siguranta nu vrea sa mearga la psiholog. vezi poate il convingi sa mearga in alt loc si il duci la psiholog... oricum el e batran de acum cam asa sunt toti batranii deci nu te speria...Bafta
Draga Madalyn - depinde cum a fost in tinerete - acest comportament se pare ca l-a avut mereu - nu cred ca mai poti schimba ceva - daca parinti tai nu au batut 2 cuie unul langa altul in viata nu stiu daca mai poti tu schimba asta la 60 ani - imi pare rau - incearca sa te duci cu el la doctor dar in viata nu incerca sa faci dintr-un cal batran un cal de curse - barbatii sunt fff orgoliosi
Buna,
purtati o discutie in familie, spuneti-i cat de mult conteaza pentru voi si ca ii vreti doar binele, si ca ceea ce face nu este bine.
Parca vad ce o sa faca. ia telecomanda si schimba canalele la tv in timp ce eu imi racesc gura
Offffffffffffff, te irita tatal! te-ai gandit ca poate el nu se mai vede in stare sa faca ceva? dar partea materiala exista ca sa se poata renova casa? si niciodata, sub nicio forma sa nu ridici mana asupra tatalui tau! ai incercat sa te apropii de el? poate canu este"luat de flama" ci pur si simplu se irita de neputinta lui si de aici si starea lui de "vegetatie" cauta cauza pentru ca ceea ce se intampla este doar efectul.si inca ceva:daca nu vrea sa mearga la psiholog, adu tu un psiholog la el.
Dar nu a facut niciodata nimic. stam bine din punct de vedere financiar. de apropiat am incercat sa ma apropii dar cand incepi sa-i vorbesti de problema iti zice sa pleci ca-l doare capul si ca nimeni nu-i zice lui ce sa faca.
partea cu psihologul n-o sa mearga... trebuie sa-l conving sa mearga de buna voie, dar cand ii zic de psiholog, imi zice ca eu cu maicamea ar trebui sa mergem ca din cauza noastra nu poate face nimic.