| blackgirl1875 a întrebat:

Buna seara! Am si eu o problema mai delicata. Am o relatie cu un barbat la 22 de ani, mai tanar cu putin decat mine, inca in facultate, care locuieste in chirie cu fratele lui. Desi ne intelegem bine pe toate planurile, lucrurile nu mi se pare ca evolueaza. Simt ca sunt intr-o relatie aproximativ egala cu cele specifice perioadei liceului. Ne vedem foarte des, dar mereu stam afara(fiindca fratelui lui nu prea ii convine sa merg pe la ei pe motivul ca "are nevoie de spatiu"). Stam pe banca, ne plimbam, mai iesim la un local, insa pentru mine simt ca nu e destul. Am nevoie de ceva mai serios, am nevoie sa avem si noi un loc in care sa stam sa ne petrecem timpul la caldura, la un film, putina intimitate. Nu stiu cum as putea sa ii spun lucrurile astea fara sa pun presiune pe el si in acelasi timp sa inteleaga faptul ca nu sunt okay in ipostaza de "prietena fantoma". Familia lui nu stie de existenta mea, pare ca ma vede drept ceva trecator, desi el sustine ca nu e asa.Nu mi se pare normal ca la varsta asta sa nu avem deloc spatiu pentru noi.Nu stiu cum ar trebui sa pun problemele si de unde as putea incepe discutia astfel incat sa nu sune a amenintare de despartire ori prea urat.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dar tu de ce nu-l inviti la tine?
Sa aveti si la tine spatiul vostru, ca sa puteti evolua?

| Cinic a răspuns:

Păi tu de ce nu ai un apartament pâna la vârsta asta? Barbatii cauta siguranță din partea femeilor. El chiar se sacrifica pentru tine, ca in loc sa stea la caldura, sta cu tine in parc. Eu zic sa muncesti mai mult, eventual sa îți iei un al doilea job ca sa va permiteti chirie la o garsoniera macar. Greseala asta o faceti multe femei, ca va indragostiti dar nu va gânditi si la partea materiala. Barbatul are nevoie de un loc unde sa stea, ps5, un bax de bere pe saptamana, mai trebuie sa il scoti si tu la un meci de fotbal, dus pe la restaurante si terase, la frizer etc.

| darrio2007 a răspuns:

Dar tu nu ai o locuinta a ta?

| darrio2007 a răspuns:

Vine iarna, cat veti mai putea sta afara?