Dar de ce vrei sa afli, de ce te intereseaza? mai bine concentreza-te asupra relatiei voastre daca vrei sa reziste. Tie ti-ar placea sa auzi ca a vorbit despre tine cu alta?
Cu ce te ajuta in relatie sa stii despre fostele iubite? El se concentreaza asupra prezentului si mi se pare normal, nu stapanim viitorul iar trecutul este trecut, trebuie lasat deoparte.
Păi dacă aș știi cum s-a comportat cu fostele aș încerca să nu creiez aceleași probleme cred...nu am o explicație de ce vreau să fac acele săpături. Vreau doar o siguranță.
Mi se pare ca îl faci pe băiatul cel nou sa-și piardă timpul cu tine degeaba și tu doar îți Bati joc, mai bine lasă-l sa-și vadă de viața lui.
Scopul unei relatii trebuie sa fie casatoria. Daca nu este asa si la tine, atunci paraseste-i pe amandoi, si intri intr-o relatie numai atunci cand amandoi sunteti pregatiti de casatorie. Orice altceva duce la suferinta. Si macar daca ar fi fost doar pierdere de timp; dar mai este si de sentimente, si multe altele, care la final vor fi date cu piciorul.
Siguranta trebuie sa existe intodeauna.
De siguranță în relații avem nevoie fiecare. De istoria lui veche nu ai neapărată nevoie în relația nouă cu el.
Tu îl vrei pe fostul dar stai cu altcineva, e vorba de înșelat emoțional aici și dacă vrei să faci ceva bun pentru actualul cu care ești doar de formă doar lasă-l.
Tu vrei pe cineva care să te iubească cu adevărat. Nu crezi că și actualul tău are același drept?
Ca sa iau pe rand ce e in neregula:
1. "Totul a fost perfect până când am început să vorbesc iar cu fostul"
Prima greseala, nu "iesi" cu un tip, si vorbesti si cu fostul.
2. "Când am crezut că am ales pe tipul cel nou apare fostul care îmi dă peste cap planurile.Ex-ul și-a folosit asul din mânecă încercând să mă facă să mă întorc înapoi la el."
Nu a folosit nimic, iti spui tu asta ca sa nu te simti vinovata ca faci ceea ce faci de fapt, inseli. Nu fizic, ci emotional, dar tot inselat este. Daca esti cu tipul nou, atunci esti cu tipul nou si fostul nu mai exista.
3. "Vreau sa aflu cât mai multe despre fostele relații ale tipului nou iar acesta nu vrea să aducă în discuție fostele relații sau viitoarea relație. De ce nu vrea să vorbească despre trecut? Și de ce nu vrea să-mi zică ce are de gând cu mine?"
Sunt 2 variante, una mult mai probabila decat cealalta. Prima varianta, si cea mai putin probabila, e ca vrea sa iti inspire un aer de "mister", cu cat stii mai putine, cu cat e mai "misterios", cu atat alergi mai tare dupa el. E o tactica pe care unii baieti, cu ceva istorie la activ, o folosesc involuntar sau nu la agatat, ca merge brici. A doua varianta, si mai probabila, e ca e virginica si i-e rusine, si cumva, din ce ai scris tu aici, pe asta mizez
Îți recomand cartea "Iubește inteligent":
https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
Da ce treaba ai tu cu fostele lui relatii? Doamne fereste!
Nu e treaba ta iar relatiile lui trecute NU sunt etalon pentru relatia voastra. Poate foarte bine sa fii avut numai relatii pasagere si cu tine sa tina la fel cum poate la fel de bine sa fii avut numai relatii de ani de zile iar pe tine sa nu te suporte mai mult de o cateva luni.
Niciodata sa nu te cramponezi in trecutul cuiva. Bineinteles nu este de neglijat daca de exemplu are antecedente violente, are un trecut care a implicat ilegalitati etc atunci da, poti lua asta in calcul dar doar pentru a determina daca vrei sau nu sa ai vreun fel de legatura cu persoana respectiva. Odata ce ai luat decizia de a face parte din viata cuiva, trecutul e inexistent.