| Făgăraş a întrebat:

Bună seara!

Aș dori o părere la o întâmplare!

Stăteam de vorbă cu mai mulți prieteni, băieți și fete într-un local! Am observat o fată care mi-a plăcut la chip și i-am dat o cerere de prietenie pe Facebook! La prieteni comuni aveam foarte multi prieteni, deci consider că nu a fost un gest iești din comun! Și nu mi-a acceptat, ci mi-a pus doar opțiunea de mesaj!
În cadrul acelei convorbiri, noi am mai avut unele discuții particulare în care am întrebat-o chestiuni mărunte! Pe mine mă interesează în mod special ce reprezintă gestul ei? Faptul că ea crede că vreau mai mult și se apără?

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Nu e ceva iesit din comun nici daca trimiti cerere unei fete necunoscute si sa ai 0 prieteni comuni.
Asta e scopul, de socializare, chiar daca sunt multe care "cersesc" atentie.
Acum pune-te putin in pielea unei fete care primeste zilnic 40-50 de cereri de prietenie si 5-10 mesaje.
Crezi ca ea are chef sa ia fiecare cerere la rand sa vada cine e?
Uneori accepta fara sa se uite si uneori nu.
Ai optiunea de mesaj, timite-i un mesaj.
Ala o sa-l vada sigur.
Nu vrea, ti-ai facut daoria, ai incercat.
Succes!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a saturat a mai avut parte de asa ceva, de multe ori. Csf asta e viata Costica data viitoare cere nr de telefon. Nu fbuci pe acolo nu dai la buci.

| Dalmore a răspuns:

1) ori nu te-a recunoscut
2) ori are prieten si nu-i pasa
3) ori doar nu e interesata

| Făgăraş explică (pentru Dalmore):

Stiu dar are multi prieteni din sat! oare sa o fi deranjat ca am vb in particular cu ea, crezand ca ma dau la ea?

| Începătorul988 a răspuns:

Fi direct, n-ai nimic de pierdut.

| Făgăraş explică (pentru Începătorul988):

Si in seara asta m-am intalnit cu ea la localul din sat! oare sa o intreb pe fata de ce nu mi-a dat accept? nu as fi catalus?

| PavelVladescu a răspuns:

Întreabă.o! Ca mai rău te macinii singur!

Răspuns utilizator avertizat