Fi cine ești cu Adevărată frate tu cine te iubește cu Adevărată și tine la tine te accepta așa cum ești pentru cine ești nu te schimba pentru nimeni și nimic in lume nu ești ginionsit nu exista așa ceva cum nu exista norocul ți-l faci cu mâna ta tu capu sus frate totul vine la timpul lui totul Are timpul lui
La constituția care am eu și greutate e cam greu și munca naveta e chin
Simi despre tine câți ani ai și de ce zici asta treci și tu prin ce trec eu?
Doar Dumnezeu te poate împlini în viața aceasta. Dacă îl ai pe El atunci vei înțelege adevarata dragoste, pentru că El e dragostea. Te invit să Îl cunoști. Și cum altfel cunoști pe cineva decât din vorbele, acțiunile și cuvintele lui? De aceea și El a scris Biblia pentru a Se face cunoscut ție, mie și tuturor celor care îsi doresc o viață împlinită. Îți las un link pentru un format electronic, dar recomand să o cauți în format fizic. https://biblia.resursecrestine.ro
Am aproape 24 si tot in aceeasi situatie sunt. Pentru cei aflati in situatia noastra, doar daca ne imbogatim putem gasi pe cineva. Deja de la 25 incolo incepe sa conteze statutul social.
Nu cauta ce le pasioneaza pe toate, cauta acea persoana pe care nu o pasioneaza ce le pasioneaza pe restul.
Tu ai nevoie de o fata la locul ei, cuminte, poate chiar simpluta nu arfe si talente.Iti spun asta pentru ca dupa cum vorbesti, si dupa situația ta si tu pari un băiat mai neexperimentat, mai timid, mai retras.Asa ca poti sa iti reamprospateze memoria si sa vezi daca nu cumva ai vreo fosta colega, vecina, prietena de care sa iti aduci aminte si pe care sa o cauti. Vreo colega de munca ce e mai în banca si sa te lipesti.
Dar incearca si tu la rândul tău să te analizezi un pic, sa vezi ce nu e bine la tine si sa repari.
Încearcă sa socializezi, sa ai activitate sa cauți cercuri de persoane care îți măresc șansele sa cunoști fete. Poate și la biserica dacă îți place să te duci duminica poți cunoaște o fata, sau dacă nu ești chiar asa bisericos în alt anturaj, poate la munca sau sa îți facă cineva cunoștință cu o fata.
Același lucru e valabil și pentru dumneavoastră. Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Nu-i Mai bagă prosti in cap lasă in pace la cu@ve merg zdrențele nu oameni Care stiu ce vor de la viața cu Adevărată ești limitată rău dacă mergi la Cu&ve obsedatti merg la cu&ve care nu știu ce este viața numai femeie văd in fata lor zdrențele alea nu-i mai bagă rahaturile aste in cap