Fi cine ești cu Adevărată frate tu cine te iubește cu Adevărată și tine la tine te accepta așa cum ești pentru cine ești nu te schimba pentru nimeni și nimic in lume nu ești ginionsit nu exista așa ceva cum nu exista norocul ți-l faci cu mâna ta tu capu sus frate totul vine la timpul lui totul Are timpul lui
Ciudat daca ai banii tai propria casa si tot esti singur la varsta asta... pomelnice si acatiste la biserica pentru problema ta ( NU ESTI SANATOS LA CAP ) tu inca crezi in basme si povesti se pare sau ca Dumnezeu exista) pai nu stiu cat sa induri CAT NU TE MAI LASA MANA STANGA SA FACI LABA pana nu ti se mai scoala poola o sa fii linistit dupa
Eu am 29 de ani și sunt virgin, mi-am acceptat soarta, dar chestia este că mi-e teamă de ce voi păți la nivel mental dacă voi depăși vârsta de 35 de ani virgin.
Mai grav de atât, tata a murit în septembrie 2019 și o mai am doar pe mama alături de mine.
Câștig doar 1550 RON salariu lunar plus 400 RON bonuri de masă, deci sunt conștient de faptul că o femeie nu ar avea ce vedea la mine.
Este GAME OVER pentru mine dar eu continui să sper în continuare.
Îmi pare rau și nu știu de ce suntem așa de depășiți ce ne facem zi-mi și tu