| Skailer222 a întrebat:

Ce cadou sa-i cumpar mamei mele de 8 martie?(Va rog fara site-uri!)
Eu m-am gandit sa-i iau o pereche frumoasa de cercei,un portofel dragut,ii voi face o felicitare si as mai vrea inca ceva,dar nu stiu ce!
Voi ce i-ati lua mamei voastre?
Va rog, ajutati-ma!(Nu am strans destuli banuti doar 21 de lei momentan!)

7 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Un trandafir si ajunge. Oricum o sa aprecieze.

Eu o sa-i cumpar un buchet de flori.

| Neuronul a răspuns:

Cu 21 de lui nu-i poţi lua prea multe, dar o pereche de cercei ar fi un cadou drăguţ şi-l poţi găsi la preţuri convenabile happy

| koharukusumi a răspuns:

Salutaaari. Poti sa-i faci o felicitare sau o bratara facuta din ata, in orice caz ceva facut de tine. Va aprecia mai mult gestul.Si. daca vrei s-o surprinzi cu adevarat compune o poezie/ compunere legata de ea.
Bafta!

| Mayar a răspuns:

Deci flori sau ghiveci cu flori
ciocolata
felicitare, cum ai spus si tu
Astea sunt de efect si simbolice pentru 8 martie

| Opincaru_Alexandru_1988 a răspuns:

Eu iti recomand un tort...dar nu cumparat ci facut cu mana ta. In felul asta pe langa surpriza facuta o si impresionezi (asta daca tortul va iesi comestibil)

| Bombonika123 a răspuns (pentru Opincaru_Alexandru_1988):

Buna! Sunt tot Skailer222 doar ca acel cont mi-a fost spart si mi-am facut altul.Ideile voastre imi plac, si as vrea sa aud si parerea mea la urmatoarele de mai jos:

| NoName0x0 a răspuns:

Buna! Poti sa ii iei pe langa ceea ce ai ales tu un buchet de flori de primavara gen zambile, despre care poti mentiona in versurile scrise de tine, o asemanare a mamei tale cu mireasma, culoarea sau floarea insasi...