anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, de curand mi-am cumparat un apartament in acelasi bloc cu cumnata si fratele mamei mele.Mama mea nu o suporta deloc pe cumnata ei de aici cred ca si prostiile pe care le scoate pe gura. Recent am avut mai multe certuri cu mama mea din motive intemeiate.In seara asta bebelusul meu a facut febra urmata de frisoane la care maica-mea zice ca din cauza ca am tinut copilul jos pe saltea de bebelusi pentru a putea sa imi fac treaba in casa! La care explicatia ei ca sa nu ma mai uit in gura la toate proastele ca matusamea e proasta ca, copiii ei au fost crescuti de ma-sa si ea habar nu are! Ce legatura o avea matusa-mea habar nu am! In mintea ei o crede ca aia ma invata pe mine sa las copilul jos pe saltea maxim o ora 2 dimineata tinand cont ca in camera sunt 28 de grade! I-am zis ca sa nu mai vorbeasca prostii ca matusa nu mi-a zis nimic si ca eu il pun jos sa imi fac treaba si il pun acolo pentru a nu cadea din pat! Si tot ea s-a suparat si mi-a inchis telefonul. Oare eu sunt nebuna? Am reactionat gresit?

Răspuns Apreciat de Editori
| Iote a răspuns:

Vad toate raspunsurile. Totusi, sunt de partea ta. Poate esti putin stresata avand si copil mic si gospodaria pe cap. Dar si cu asa mama...
Spune-i scurt sa-si rezolve personal problemele cu cumnata si sa nu te mai amestece pe tine in problemele lor. Indiferent ca tu te vizitezi cu unchii, sau nu.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-avem de unde sti daca esti sau nu nebuna, in orice caz din ce spui nu esti, poate doar o lipsa de tact in discutiile cu mama ta. Se pot evita certurile daca ai mai mult tact, ii multumesti pentru sfaturi, vorbesti frumos, mai zici ca ea si faci ca tine, etc.

| Hehdhdjeheh a răspuns:

Ai reacționat bine. Trebuie totuși să îți ceri scuze mamei tale ca i-ai închis telefonul și să îi explici încă o dată. Daca incepe din nou să tipe mai bine o lasi să se calmeze un timp. Își va revenii ea

Bula
| Bula a răspuns:

Voi va certati si copilul are febra si frisoane!?!

Ar trebui sa sunati la 112, sa trimite 3 echipaje: unul pentru copil si doua pentru tine si mama ta - cu camasi de forta!

| SilentRain a răspuns:

Poți sa eviți certurile, spui ca ea faci ca tine
Recomand sa cumperi un pătuț, pe jos este mai rece decât temperatura din camera
Și mergi cu copilul la pediatrie, și o simpla febra poate fii periculoasa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bula):

M.am ocupat de copil el a fost pe primul.plan febra si frisoanele sumt din cauza eruptiei dentare

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ești nebună.
Ai reacționat bine.

| mgtow a răspuns:

Faci ce trebuie nu ce zic altii. Lumea e batuta in cap uneori