Dar ce ai vrea sa facă la vârsta lui? Știm amândoi că îl vrei și că îl dorești, dacă tu nu atunci alta, voi vreți astfel de băieți pentru că va place cum sunt că fizic, personalitate masculina
"El mi-a luat primul sărut luni și mai face niște glume cam deplasate și am vorbit cu el ca nu este timpul potrivit pentru a continua în cazul ăsta. Îmi e frică de el. "
Categoric nu-i de tine!
Nu se cuminteste pentru tine, stai linistita. Astea cu fete de clasa a 9-a care il imblanzesc pe cel mai smecher din scoala sunt doar filme.
In alta ordine de idei, mama ce raspunsuri tampite. E ca si cum un copil ar zice ca are 20 de bomboane in dulap si vrea mult sa le manance. Si toti ii spun sa inchida repede dulapul si sa stea departe de el, ca zaharul nu e bun, in loc sa ii spuna sa manance 3 dupa masa.
In schimb, incearca sa fii sincera si reala cu tine. Daca iti place de el, nu ai de ce sa negi ca asta se intampla. Nu vad nimic gresit nici in a fi impreuna, cat timp asta iti doresti.
Cat despre sex, e acelasi lucru. El probabil doar la asta se gandeste. Cat timp si tu vrei, te simti pregatita si stii cateva lucruri de educatie sexuala, va protejati si nu te trezesti cu un copil, totul e ok. Daca o faci din presiune, e o greseala si probabil vei regreta.
Cu alte cuvinte, incearca sa te relaxezi si sa experimentezi lucrurile care ti se intampla pentru ca viata trece repede.
Cel mai important e sa fii asumata, sa stii ce vrei si sa fii sincera cu tine. Nu face lucruri doar pentru ca asa ar trebui sau pentru ca asa iti spun ceilalti.
Ce vrei tu e singurul lucru care conteaza, cat timp elimini riscurile avand putina grija cu unele lucruri, pentru ca ai acces la informatie infinita si e pacat sa faci greseli majore care sa iti complice viata.
Totodata, stiu ca e imposibil sa te gandesti la asta si sa intelegi, dar in 10-20 de ani nici nu iti vei aminti de el. Sansele sa fiti impreuna pe atunci sunt sub 5%. Asta nu inseamna ca nu te poti îndrăgosti de el si nu poti spera ca veti fi impreuna mereu. Dar tine totusi cont, ca e posibil ca acest lucru sa nu se intample. Chiar daca repet, vei crede ca situatia ta e diferita, aminteste-ti ca toti am trecut pe acolo. Toti am simtit ca nu va exista o alta persoana mai buna.
Daca faci asta, poti sa iei decizii corecte si sa elimini din o eventuala suferinta.
Asa ca tine minte, sincera cu tine, asumata si informata. Asta e cheia pentru o viata buna lipsita de probleme.
P.S: Nu iti e frica de el, iti e frica doar de neprevazut. Si daca asta ar putea fi o prima relatie pentru tine, de asta iti e frica. Posibil si de faptul ca ar putea implica sex si nu stii cum sa il manageriezi.
Totusi, e simplu. Pentru a elimina frica, tine minte ca esti in control. Tu esti sefa. Poti sa il refuzi, poti sa il ignori, poti sa termini interactiunea cu el si poti reveni oricand la viata ta de dinainte.
Asculta-ti instinctul: ti-e frica de el!
Ti-a sucit oleaca mintile pentru ca ti-a furat primul sarut. O sa-ti treaca.
Lasa baietii sa te astepte pana faci 18 ani. Vei fi mai mare si vei avea mai mult discernamant.
Barbatii nu au discernamant nici la 24, ei ce fac?
Ei fac sex oricum, oricand, cu oricine
Categoric nu te mai întâlnești cu el, multe persoane au continuat sa iasă cu persoane de genul și nu a ieșit bine
Cel mai bine ar fi sa nu te mai intalnesti cu acest baiat, daca toata lumea zice lucruri rele despre el. Focuseaza-te pe invatat, altfel s-ar putea sa se desparta el de tine si tu sa suferi. Viitorul depinde de tine, asa ca pune burta pe carte. Genul asta de baieti nu se schimba niciodata. Asta e realitatea, adevarul pur.
Lesbiana ca daca zice bisexuala o sa zica ca ii plac si fetele si baietii si tot nu o lasa.
Ai dreptate
Asculta-ti instinctul
și lasă fluturii, ești atrasa de un badboy și cel mai important vezi cum se comporta cu cei din jur cum o face cu ei așa o să o facă și cu tine după ce o sa vă consumați cele 8-10 acturi s