Bună, nu tu decizi daca ei divorteaza, asta ei doi vor decide, dar de ce ai vrea tu ca parintii sa divorteze? Ce varsta ai?
Se poate stabili in instanta valoarea in bani a apartamentului.
Teoretic, daca tatal plateste mamei partea care se cuvine ei din apartament, el ramane cu toata casa, iar mama ta cu banii pe partea ei din locuinta.
Nu merge dupa dorinta niciunuia, cand cei doi nu cad de acord se deschide un proces de partaj. La final tatal va trebui sa vanda sau sa plătească mamei partea ce i se cuvine.
De ce ai vrea sa îți divorțeze parintii? Doar pentru un apartament? e cam prostește
Mulțumesc, pentru răspuns, dar suntem 4 frați adulți ce avem un istoric greu de imaginat cu unul din părinți care își bate situa pana moare din nefericire legea din ro nu tine cu părțile feminine, noi frați ne dorim sa ii despărțim, mama fiind bolnava, el are în educație lui astfel de manifestări... Care nu e sanatos.
1. De ce vrei ca ei sa divorteze?
2. Daca bunul este pe numele amandurora si instanta decide ca va trebui impartit 50 - 50, atunci fie impart ambii apartamentul in mod egal, fie tatal tau cumpara partea mamei tale si locuinta aceea ramane doar a lui. (practic, el ii da jumatate din valoarea apartamentului. Si mama ta poate face sa ii cumpere partea, desigur. Doar ca ambii trebuie sa fie de acord)
Ce pers NU și ar dori sa divorțeze și stea în casa cu o astfel de pers? Își dorește sa scape de el.
Nu știu, dar cred ca Dumneata nu ati ințeles situația dar, cred ca ne oprim aici, la modul cum va adresați eu sunt cadru medical, cu 2 instituții terminate de mine șingura, va zic într un mod respectos ca nu înțelegi situația deloc. Nu vreau sa mai îmi răspundeți consider ca vb cu o pers lipsita de educație.
Ideea e cum îl conving sa vina sa facă un pas... către notar, fără lege, Mama mea e întreținută de câtre noi copii.