| Alex977a a întrebat:

Buna seara, eu am 26 ani, iar sotia 24, a mai fost căsătorită dar nu s-au inteles din cauza banilor si al pacanelelor sau cum zice ea nu a fost iubire.
Avem doi copii, 2 ani si 1 an.
Acuma problema sau intrebare este:
Lucrez numai schimbul 1, 08:00-16:30.
Vin acasă ajut la absolut tot, curatenie, mancare, copii, daca este timp si fac si pentru casă (zidesc, dau cu lavabila, absolut tot ce e).
De 2 luni am deschis o firmă, iar sâmbăta, duminică cand sunt liber plec la vânzare pentru ca atunci am timp.
Banii ce ii castig nu ii duc nicaieri decat in casa.
Mentionez, petrec timp seara cu familia atat de luni pana duminică, dar diminețile dup-amiezile sunt plecat.
NU AVEM AJUTOR DE LA NIMENI, MAMA, TATA, SOCRU, SOACRA, SUNTEM PE CONT PROPRIU CU COPII! SOTIA ESTE NEVOITA SA STEA CU EI!
Acuma vine intrebare, cum, ce si unde se greseste sau ce ar putea fi :
Ei nu ii convine nimic, ca plec sa fac bani nu e bine, ca nu sunt bani nu e bine si orice ii spun nu ii convine, eu sunt de vina in absolut tot ce se întâmplă, copiii si tot ce tine de familie, casa tot!
La al doilea copil a avut hiresctomie : a tecut 1 an, am ajuns sa avem relatii sexuale si la 2, 3 săptămâni.
Ba ca o doare, ba ca o ustura, ba ca e obosita si tot asa motive si iar motive.
Cum sa procedez sau sa procedam, unde vedeti vina!?

10 răspunsuri:
| Koria8219 a răspuns:

Ai facut ''hiresctomie''? Si daca te da asta afara din casa (si te va da curand) o sa-ti cauti o femeie si daca vrea copii ce-i spui? Chemi vecinul?

| Violleta2022 a răspuns:

Se pare ca sotia ta ori este in depresie ori are o dereglare hormonala serioasa, datorata histerectomiei.

Recomand sa o trimiti la medic, intai la endocrinologist pentru investigatii medicale serioase, putand primi tratament cu hormoni sintetici, care sa-i readuca bucuria in viata, sa o echilibreze si sa o faca din nou "normala" si bucuroasa.

| relian a răspuns:

Asa e cand te casatoresti la repezeala, ori fara sa testezi, sa cunosti parteneru.

La inceput nu ai vazut-o cum este? Ori erai atit de incintat, sa ai si tu o femeie ca nu-ti mai trebuia nimic, doar femeie sa fie, asa cum fac multi.
Dupa ce o ai, trece timpul incepi sa observi lipsuri.Ei trebuie sa casti urechile inainte sa te insori, inainte sa faci copii.

P[roblema ta este de nepotrivire, nu va potriviti sexual, nu stiu exact ce, dar una din ele este pofta de sex.Tu poate ai chef de sex zilnic, ea poate la o luna doua laughing asta se numeste nepotrivire.

In afara de asta si la ea poate sa fie tot cam asa, sa fi fost si ea grabita, so fi gindit ca ramane singura, hai sa iau pe primul gasit in drum, adica pe tine laughing ca tea placut sau nu ca si barbat, ce mai conta, femeia intrase in disperare ce face ea, ramane singura no mai ia nimeni.
Acu dupa un timp o fi vazut ca lucrurile stau altfel, poate nu-i mai palci ca barbat, este si asta o posibila cauza.

Orice cauza este, nici unul din voi, nu o sa recunoasca, nu o sa spuna adevarul, pentru c a a sa is majoritatea, stiu de fapt ce vor, adica stiu acum, dar nu or sa spuna nici dei torturezi laughing

Asta e vina, lipsa de compatibilitate, lipsa de comunicare.Nu gasesti rezolvare pe internet, timpul iti va arata ce o sa fie la momentul cand so intampla ceva.

| Alex977a explică (pentru relian):

La inceput era totul normal, nu incerc sa caut o rezolvare. Incerc sa caut niste răspunsuri, oameni care a mai trecut, e usor sa iei totul in ras cum observ ca faci tu!

| VoidEternal a răspuns (pentru Koria8219):

Histerectomie. Caută pe google și vei înțelege de ce nu ar avea nevoie de vecin.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai nu e vina nimănui pentru problema pe care o are.
Trebuie sa o înțelegi și tu,că na,până la urmă nu cred că ei îi convine situația, dar îndura așa.
Poate o sa fie bine și o să vă continuați ce ați început, dar până atunci, răbdare, multa răbdare!
Bafta!

| Koria8219 a răspuns (pentru VoidEternal):

Cauta tu daca esti fraier. Este ireversibila,.

| VoidEternal a răspuns (pentru Koria8219):

Știi vorba aia cu "prostul care nu-i fudul, parca nu e prost destul"?

Histerectomia este operația de extirpare a uterului. Ultima dată când am verificat, uterul e prezent doar la femei. Operația si-a făcut-o ea, nu el. El poate face in continuare copii.

Dumbass...

| relian a răspuns (pentru Alex977a):

La inceut era totul normnal, aia e ca nu era normal, era nitl mai anormal.
Swe vede ca nu ai experienta deloc.La inceput cand ai o relatie, indiferent citi ani ai, se fac toate in cantitate mai mare, adica ceva mai mult decat normal.
Dupa ce lucrurile se mai linistesc, atunci revii la normal, cam asa s-a intamplat la voi.
Atunci la inceput este euforia aia, organismul este super excitat, secretiile se fac peste limite, de acolo si mai multa afectiune, mai mult sex si toate alea.
Nu iau nimic in ris, ce spun exact asa se intampla.

In afara de asta, este o alta cauza, ce am spus, cand vrei femeie sau barbat, hormonii aia nu mai stau sa analizeze, sa te lase sa analizezi, oare e buna, oare cum o fi etc.
Te bagi acolo innebunit, dupa cand te mai linistesti, incepi sa vezi, sa simti, ups uite nu mai e asa, parca nu-i cum credeam eu si etc.

Nu ma lua tu pe mine ca era la inceput bine.Iti spun, poate ca sa maritata cu tine nacolo sa fie, sau tu cu ea, acu dupa o vreme nu-i mai placi, pur si simplu nu-i mai placi.
Sauy is si alte cauze, poate o dat de altul, chiar de nu au iesit, chiar de nu au facut sex, daca au vorbit, daca se plac, tu nu mai esti pe nicaeri, nu mai are nici un chef de tine.

Eu nu stiu cei in capu ei sau al tau, dar am spus toate sau mai muklte cauze posibile.
Nu vad ce am spus asa de rau, ori ce crezi tu.Cauti rezolvare in alta parte, e bun si asa.Cind tu ai o probleme cu nevasta, nu mergi la vecinu sa rezolvi problema laughing nu vezi ce cacaturi spui.
Rezolva problema acolo cu cine ai acea problema.Doar nu e un strain nevastata, ai si copii cu ea, asa ca nu vad de ce nu discuti cu ea direct.

Cum dreacu sa te duci in alta parte sa intrebi ce sa faci laughing cand aia e nevasta ta, Hai inteleg, de era vorba de un strain si ca nu stiu ce ti-a spus, ori facut, atun ci mai ceri o parere cuiva.

Vrei sfaturi? Cineva trebuie sa vorbeasca cu tine si cu ea, nu doar povestea ta, este irelevanta doar din ce spui tu.
Asa ca mergi la psiholog, mergeti amindoi, desi nu rezolvi nimic nici acolo, no sa spuna nevastata aluia ca nu-i mai placi, ori ca o avea pe altul, chiar si virtual.

Vrei sa iti dau sfat ce sa faci? Cumpara o camera de aia ce o ascunzi pe undeva, in alarma de fum, sau is unele camera sa ca un incarcator de telefon si etc, is wireless, daca tu ai acasa internet, o pui undeva si urmaresti cu cine vorbeste ea cand nu esti tu acasa.

Vezi ce face cand esti tu plecat. Stiu ca nu e moral sa faci asta, dar cand ceva scirtie nu e de bine, ceva se intampla.
Iau totul in ris, asa crezi tu, faptul ca mai pun cate un maimutoi narer ride, o fac ca anumite chestii is amuzante, doar nu vrei sa pling acu ca nu mai face nevastat sex cu tine laughing sa fim seriosi, e problema ta nu a mea.
Mai poate fi alta chestie legata de interventia aia ce spui ca a facut. Treb sa intrebi doctorii, ar fi posibil ca acea interventie sa atraga dupa ea lipsa apetitutlui sexual?

Cum am spus is f multe cauze pentru care se intampla ce spui.Nu cred ca sta sa analizeze sa intrebe cineva pe aci pentru tine stiu si eu ce doctori.Tu trebuie sa mergi sa intrebi, cum am spus la psiholog, ala are mai multe cunostinte, se poate informa, pe ala il platesti, deci e jobul lui, cu aia se ocupa.

Deci daca nu mai are uter, ar putea asta sa afecteze libidoul unei femei? Uite acu te intreb eu pe tine. Din ce eu stiu, chestia asta nu afectewza libidoul femeie.Dar daca sar extirpas si ovarele, atunci da, apar probleme.

Chestia asta ce a facut ea, ar putea sa o afecteze psihic, dafr cum spun, tot la psiholog ajungi, asta daca ea nu vrea sa discute astea cu tine.

Acu dupa ce raspunuri ai primit, crezi ca tiau rezolvat cumva problema? Eu ma indoiesc, ca a spus pe aici cineva ceva si gata sa rezolvat.Nici daca afli problema tot no sa rezolvi.Stiu ca vrei sa ramai acolo cu toate, familie, nevasta, sex, dar aflarea exact a problemei nu-ti va rezolva problema.
Si daca proibleme e psihica, greu se rezolva, ori cine stie, sau daca e altceva, no s-o faci tu sa te placa.

Cauti rezolvare cum am spus, sa ce sa iti rezolve altul nevasta, e bun, bafta.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Există cabinete pentru plaining familial. Acolo au psiholog.
Problema este că monotonia duce la depresie.
Pe românește soția s-a plictisit acasă și ar vrea să lucreze.
Dacă copii permit ar trebui să îi căutați un loc de muncă și vă garantez că situația se va schimba total.
Vedeți un copil nu se plictisește, are lumea lui.
Dar, un adult la un moment dat se plictisește, nu îi mai place nimic.
Cele 2 soluții aveți: un psiholog familial unde mergeți amândoi sau un loc de muncă pentru soția dumneavoastră.