Comportamentul, modul de a vorbi si de a acționa. Bineînțeles, ca daca nu mi place nici macar putin de el din punct de vedere fizic, cele spuse mai sus n au efect.
Sa nu fie urat, sa aiba incredere in el, sa fie amuzant, sa fie inteligent, sa fie puternic, sa ma protejeze, sa fie respectuos, sa nu fie insistent, sa fie sincer.
Imi place cum ai formulat, "sa ai unul". Barbatul, ca orice alt animal, trebuie detinut, inmatriculat si tinut din scurt, altfel cine stie cand sare sa calareasca urmatorul pom, nu? lul.Calitativ insa vorbind, toata aceasta lista iti va aduce greu un specimen bun care sa si stea fara sa aiba la randul lui o multime de cerinte.Desi, ironic, cu sigurantaaa ti-a placut deja unul care nu le avea pe toate, pentru ca, sentimentele bat rationamentul. Offf, voi fetele si ideile voastre nebunesti, tihi!
Cand ai un iubit/logodnic/sot normal ca spui ca e AL TAU ca doar nu e al vecinei de bloc deci nu inteleg de unde pana unde a deranjat formularea. Si sa aiba cerintele, indeplinesc destule de pe lista. STiu unde sunt si ce merit si pana acum barbatii din viata mea au avut aceste calitati, deci nu, nu e greu deloc de gasit, trebuie doar sa stii la ce nivel esti si sa-ti respecti standardele. De ce sa te multumesti cu mai putin decat meriti?
Nu a deranjat catusi de putin, doar m`a amuzat, cu gandul la alte experiente.Mda, asa este, dreptate ma simt nevoit sa-ti dau in legatura cu unele lucruri (Yoda style) mai ales ca pari a fi o persoana foarte sigura pe ea, bravo! Si totusi nu ati ramas impreuna? Ii mentionezi ca fiind simpli trecatori si as dori ca povestioara ta sa aiba un final fericit
Merci frumos. Asa s-a inteles. Nu stiu, in unele cazuri s-a stins conexiunea din partea mea, iar in cazul cand nu s-a mai intamplat asta pur si simplu aveam alte interese si ajunsesem sa ne cam ingradim unul pe celalat in anumite privinte asa ca am preferat s-o incheiem ca sa nu ne mai tragem in spate si sa ne vedem de ale noastre.
Mda, pai, atunci cand pui alaturi doua persoane avand ca si calitate inteligenta (fara a mentiona restul bonusurilor) este doar o problema de timp pana ce relatia se stinge.Majoritatea nu vor ceda in fata partenerului, tocmai din cauza acestui complex "eu stiu multe, eu am dreptate, eu imi pot gasi oricand pe altcineva." Orgoliu poate si incapacitatea de a face concesii? Daca tu esti o persoana inteligenta, cauta una desteapta care sa-ti ghideze inteligenta pe drumul cel bun.Nu vrei o persoana la fel ca tine, nu poate exista evolutie in acest fel.Ce ai vrea, si ceea ce ai primit pana acum, sunt doua lucruri diferite, parerea mea, pentru ca ai nevoie de echilibru, iar acesta poate veni ironic de la o persoana mult mai "simpla" fata de standardele tale sau cu mult mai complexa decat ai intalnit pana acum (la ei ma refeream cand spuneam "greu de gasit"). Oricare ar fi cazul, va fi bineeeeeeeeeeee! Poate nu cu urmatorul/ii dar atata timp cat nu renunti si te adaptezi, vei avea parte de ceea ce iti doresti.
1.Să înțeleagă valoarea (adevarata) a sentimentelor si emoțiilor.
2.Să fie exact "adevăratul el", fără măsti, fără minciuni, fără un scenariu bine învățat.
3.Să prețuiască viața.