Eu mereu am crezut ca toti de 20+ ani sunt cuplati in 90% din timp. Ma surprinde ceea ce aud. Sfaturi nu iti putem da noi, trebuie sa iti asculti nevoile si sa actionezi in consecinta. Daca nu te doare de hormoni, nu fa sex. Daca nu te doare singuratatea psihologica, nu ti cauta pe cineva.
Sfat? Nu insista,nu cauta disperat/a sa gasesti pe cineva,lasa timpul sa treaca,cand e sa vina vine oricum.
Depinde si de cum arati, cred ca asta este de fapt cel mai important, s, au calitatea cea mai buna sa gasesti rapid ceva.
Daca nu prea esti atragator/are atunci ai de asteptat, astia mai putini frumosi stau la r and se pare
In ce sens nu ai gasit un baiat pe placul tau?
Gen ar trebui sa iti pui in cap maxim 3 calitati pe care le cauti si sa incerci sa vezi daca le gasesti.
Eu as urmari gelozie, cuvant si alcool.
Daca observ din timp ca are 1 din astea 3 (prin cuvant ma refer sa nu minta) automat block pe toata linia.
Nimeni nu e perfect si de aceea trebuie sa acorzi atentie deosebita la inceputul relatiei pentru ca toti tindem sa aratam cat mai perfect la inceput insa arama se da pe fata foarte usor...
Comunicarea este cheia pana la urma.
Orice ai face nu incerca sa schimbi persoana de langa tine.
Ce are alcoolul? Ce intelegi prin asta? Sa fie musai teatotaller sau sa urmaresti cum face de pe la al treilea pahar/a cincea bere incolo?
Cred ca majoritatea femeilor s-ar referi la alcoolism.
Alcoolism-ul prin natura lui e un lucru extrem de trist, fara vreo finalitate, sa iti bei neajunsurile nu va duce vreodata undeva.
Cred ca toata lumea stie ca daca bei singur si zilnic o anumita cantitate esti alcoolic.
Nu are nimeni problema ca barbati beau la chefuri, atata timp cat nu trebuie carati de la locatie.
Majoritatea femeilor beau si ele, ar fi absurd sa pretindem ca cineva sa fie altcumva.
Evident ca avem si simtul penibilului, daca se apuca barbatul sa pice de pe scaun sau altele.
Sunt barbati si femei care dupa cateva pahare ajung cumva la un nivel...sa nu intru in amanunte.
Eu ma refer la vorba populara omu prost la bautura.
Normal daca bea moderat si ocazional pentru curaj faza e ok
Numai tu te cunosti, din moment ce tu i ai refuzat pe toti clar nu vei gasi peresoana perfectă deoarece nici tu nu esti perfectă, voi fetele aveti asa multe pretentii incît nici unul nu este bun pentru voi, atunci stai asa singură, este mai bine decat cu cineva cu care nu te potrivesti deloc si cu care ai o viață grea.
Buna, poti sa-mi dai mesaj si vorbim mau multe si te ajut cu cate sfaturi ai nevoie in orice problema o intamplini
Eu sunt singur de 10 ani si nu cred ca voi mai gasi pe cineva din cauza unor probleme care le am insa macar am un loc de munca incerc sa ma motivez cu lucrul acesta.
Eu cred ca fac 8 ani de cand nu mai am vreo relatie. Tu esti femeie, pe tine te gaseste, tu alegi. Eu unul as fi de-a dreptul uimit sa ma abordeze pe mine vreo fata, femeie.
Sfaturi pentru viitor: nu face ca mine, nu te bloca cu lucrul asta, vezi-ti de viata ta, fa-ti prieteni si poate apare el.
Shaorma cu usturoi si fanta cu struguri si forneticugem si un loc de munca si esti cel mai tare
Sa nu disperi! - 1) la mana! ( cand o persoana dispera / e disperata ajunge sa ia decizii pripite, care cel mai probabil pe termen lung ii vor fi potrivnice! ) si 2) nu sta izolat a! - in izolare nu gasesti nici macar persoane care nu iti plac! 3) fii selectiv/ a si pretuieste-te!
RODI8817 întreabă: