anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara oameni buni!

Iata mi am pus internet lunile trecute si am dat de un site tare frumos! e numai lume buna pe aici dupa cum vad

Pe mine ma cheam Vlad si am 28 de ani! Am si o sora mai mare de 34 de ani care ii plecata cu barbatul in Italia la munca.

Drept sa spui am un mare necaz in sufletul meu! Nu am avut niciodata dragostea unei fete
Mi e geu sa gasesc o femeie pentru viata mea.Am cautat mereu una care sa fie potrivita pentru mine sa nu fie nici mai frumoasa ca mine c-apai eu n-oi fi la fel de frumos ei, nici prea desteapta nu as vrea sa fie, sa nu o doara capul de rautatea lumii (sa ma doara numai pe mine) sa aiba mai multa inima sa se bucure!

Eu am intrat de pe la 16 -17 ani cu fetele in vorba insa nu intelegeam ce vor de la mine, imi spuneau necazurile lor cu baietii ca le batjocoreau csi le minteau.
Eu le spuneam ca imi pare rau de ele si ca nu sunt din aia care nu stiu a iubi! Alta samanta de oameni e in neamul nostru Eu iubesc mai special si fiecare lucru are dragostea lui lasata de la cel de sus : dau la animale de mancare cu drag ud florile si legumele vara si le vorbesc asa tin la inima si o fata.
uneori ma duc in livada cand nu ma vede nimei si ma uit la copaci si le spun ca e bine de ei ca mereu fac flori primavara si fructe toamna, numai la mine dragostea nu infloreste
Cum nu tai pomul din curte pentru un jgeab de lemne pentru ca mai dragi mi-s florile lui asa nu as batjocori nicio fata si as fi numai pentru ea!

Drept sa spui ele mi-au spus necazul dar in loc sa facem o lucrare desavarsita si sa vedem daca se poate infiripa ceva frumos intre noi, ele tot necazuri cu tembeli dinastai care si pun cercel in ureche cum pun unii la porc in nas. le am lasat in pace si mi am vazut de munca. geaba dai poveti de bine ca nu te asculta nici dracul mai rau rad baietii de mine spunand ca s tont ca nu stiu cum arata femeia la trup!

De 6 ani muncesc la patron si pe la oameni acasa care si cum au nevoie. banutul il aduc in casa iau ce e nevoie si restul la banca pentru ca nu se stie de unde sare iepurele.

iNsa degeaba aduni banii daca n-ai cu cine imparti zilele sa ai o sotie cu care sa te sfatuiesti sa te iubesti sa mai rezolvi din micile tandari care mai sunt pe la casa omului dar care nu se termina cu dusmanie.

Mai mereu imi vine a plange cand vad copiii cum se duc la scoala cum se buxcura alti parinti de rezultatele lor, cand vad un domn si o doamna care isi arata unul altuia dragostea.

Cat despre restul lumii ce sa mai spui : multi golani derbedei nu mi dau pace si ma seaca la imnima de ceea ce spun despre fete : am ...si pe a lui cutare si pe alui cutrare am facut-o sa boceasca : no bravo ma! asta e lauda? ii place lui dumnezeu

eu sunt mereu ala mai prost ca totii : baa nu mai strange banii ca ti-i papa fufele si rad ca toti dracii de pe lume de necazul meu. de aia nici nu-mi gasesc cred.

no eu nu vreau sa va supar cu toate telenovelele mele vreau sa intreb daca pot gasi o fata care sa vrea din inima ei sa fie cu mine nu sa o fortez ca nu iese lucru bun poate pe internet poate la un cabinet psihologic /poate sunt femei care sufera la fel ca mine si se impusca doua rate dintr-un foc din doua suferinte facem o bucurie ca la matematica unde profesoru spuena ca minusul lui minul e de fapt plus

spune ti mi va rog unde sunt locatiile unde s-ar putea gasi ca ziua sufar iar noaptea ma doare sufletul si mi-e ca sa nu mor de inima rea atarnat de pomul cu care imi mai spovedesc sufletul si de frunzele lui imi mai sterg lacrimile

Răspuns Câştigător
| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Se vede ca esti de la tara si sincera sa fiu chiar imi esti simpatic. Daca ai fi cam cu 10 ani mai tanar ti-ai fi gasit perechea ....vezi tu, vladsrl, nici eu nu sunt diferita de tine.Sunt o fire blanda si linistita si foarte sensibila. Iubesc animalele si florile, nu as face niciodata nici un rau nimanui.Nici eu nu am pe nimeni, o perioada ma vazusemi cu un baiat dar se pare ca lui ii trebuiau fetele mai fufe, eu eram prea cuminte.O perioada a ajuns sa-mi placa de un coleg de liceu care era seminarist.Nu stiu cum se facea ca la mine la liceu mai toti baietii rasati si educati si cu preocupari artistice sunt seminaristi ( viitori preoti catolici).Am mai umblat si cu alti baieti care nu prea ma intelegeau. Stiu, si eu ar fi trebuit sa fiu mai indrazneata dar nu pot, nu pot sa fiu mai tupeista.Si tie iti trebuie putin tupeu uneori, atat cat sa iei apararea fetelor care sunt batjocurite de golani.Se vede ca ca ai un suflet nobil si frumos si te admir pentru asta

29 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
acum am citit partial povestioara ta, de ce sa nu recunosc ca am ras si amuzat de cele scrise de tine, ai un mod aparte de a prezenta mica ta povestioarahee hee lunga de altfel, a avut dreptate dl cioran ca si-a ars cartofii citind povestioara tahee hee mai in gluma, mai in serios, e greu sa gasesti in ziua de azi o femeie de casa, astazi fetele nu mai vor sa isi intemeieze o familie, rar unde se mai intampla evenimentul casatoriei.tu trebuie sa iti cauti un suflet drag, mai intai sa o cunosti/sa te cunoasca apoi sa vedeti daca se infiripa ceva, nu te poti avanta asa precum porcul in laturi..nu? sincer cred ca e o parodie povestioara ta si ca de fapt testezi un pic mintea noastra...ma insel?
O zi frumoasa sa ai si multumesc ca m-ai facut sa zambesc pe ziua de azihappy

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Cartofi prajiti.

| caramela a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Ai ars cartofii?hee hee

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru caramela):

Of,bine că mi-ai spus, acum fug, deja miroase din dormitor a ars!

laughing) ai grija ca deja simt si eulaughing

| anonim_4396 explică (pentru BeyondTheDarkSun):

Ai grija sa nu torni apa ca iese din tigaie.

S-au ars sad
Vrei și tu?

Nu multumesc pentru generozitatehee hee prefer un pilafhee hee

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru anonim_4396):

Vreți și voi? Pun pariu că sunt mai buni, chiar și așa, arși, decât cei de la magazin, chipsurile mai concret.

Hai că i-am făcut de râs postarea domnului respectiv, acum sigur își va schimba buna părere despre site laughing

| anonim_4396 explică (pentru BeyondTheDarkSun):

Numai daca ii servesti cu garnitura.

| caramela a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar simpli nu va plac domnule ivancea?hee hee

| BSwwatch a răspuns (pentru caramela):

laughing))

| BSwwatch a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

E..., nu cred ca si-a schimat parere laughing)))))) eu ard cu lacrimi!

| AlleSss a răspuns:

Heii.
Îmi pare rău, dar chiar nu am puterea să citesc atât de mult.
Cam ce vrei să ştii? big grin

| summer12 a răspuns (pentru AlleSss):

Ce sa zic..esti tare cool ca ti-e lene sa citesti..generatia p.lii

| AlleSss a răspuns (pentru summer12):

Și tu ai un vocabular super. Să știi că lene să scriu nu îmi e oh go on. Dar, mno. Ce vrei să fac? Să citesc acum cărți? Plus că din comentariul tău anterior nu am înțeles NIMIC! Nu te ai bine cu punctele, virgula, etc.

| summer12 a răspuns (pentru AlleSss):

N-ai inteles pentru ca nu iti era adresat tie. mentioneaza in paranteza cui i-am scris. las-o asa, n-o da cu diacritice ca acum e prea tarziu sa-o faci pe desteaptawinking

| AlleSss a răspuns (pentru summer12):

În paranteză, era, pentru AlleSss. Așa că, uită.te de 2 ori! :*

| AlleSss a răspuns:

Singura parte pe care am înțeles.o e că nu ai ce face. straight face

| BSwwatch a răspuns:

Esti ca o floare, deschisa prea tare, alti abia daca intelegi ce scriu si acum doar ce am calatorit prin vata unu-i om laughing

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau. Asa ii ca ai 2-3 tzigle lipsa de pe casa? Zii drept, ca poate ne facem frati de cruce. happy
Daca vrei o fata cum ai zis, cauta una mica : la 16-18 ani, pe la biserica, balerine sau sportive - de alea ce li se interzic sa stie ce-s baietii/barbatii.
Te-am tzucat si bafta.

| zeulzamolxe666 a răspuns:

Ma tataie, am auzit ca la manastirea agapia sunt niste maicute zburdalnice si cu pofta de cele lumesti.ia si tu niste cozonaci, niste colacei, lapte, branza oua si imbatoseaza-te acolo.cu siguranta una se va gasi sa ti le ia! in rest e bine. apropo, sora ta ce face in Italia?

| DinGri77 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa scrii o carte. Eu unul, nu as citi-o, dar sunt sigur ca sunt multi care ar face-o.

| crystiyna a răspuns:

Ai incercat vreodata sa te muti de acolo? cred ca de vina este imaginea ta creata, iar daca nu o poti schimba! In ceea ce priveste fecioria ta du-te si tu la "fufe" cum spui tu doar ai 28 d ani. Incearca sa fii mai indraznet, vezi k fetele in ziua de azi plac mai mult baieti rai! nu stiu, sper ca ai inteles ce puncte am vrut sa ating! Se vede ca esti destept, sti sa vorbesti, ti-am spus este d vina mai mult imaginea creata. Sper k ti-am fost de folos macar un pic!

| IloveME a răspuns (pentru crystiyna):

Ar trebui sa urmeze sfatul tau!
Are 28 de ani si o viata inainte! o viata in care poate depasi toate obstacolele, chiar si pe asta!
Are facut un ideal despre o femeie si asta nu este bine!

| SuntCumVreauEu a răspuns:

Mai °Arthu-re° nu stiu ce sa iti scriu, dar iti urez succes. Te salut

| mariaion a răspuns:

Depresie?