Se vede ca esti de la tara si sincera sa fiu chiar imi esti simpatic. Daca ai fi cam cu 10 ani mai tanar ti-ai fi gasit perechea ....vezi tu, vladsrl, nici eu nu sunt diferita de tine.Sunt o fire blanda si linistita si foarte sensibila. Iubesc animalele si florile, nu as face niciodata nici un rau nimanui.Nici eu nu am pe nimeni, o perioada ma vazusemi cu un baiat dar se pare ca lui ii trebuiau fetele mai fufe, eu eram prea cuminte.O perioada a ajuns sa-mi placa de un coleg de liceu care era seminarist.Nu stiu cum se facea ca la mine la liceu mai toti baietii rasati si educati si cu preocupari artistice sunt seminaristi ( viitori preoti catolici).Am mai umblat si cu alti baieti care nu prea ma intelegeau. Stiu, si eu ar fi trebuit sa fiu mai indrazneata dar nu pot, nu pot sa fiu mai tupeista.Si tie iti trebuie putin tupeu uneori, atat cat sa iei apararea fetelor care sunt batjocurite de golani.Se vede ca ca ai un suflet nobil si frumos si te admir pentru asta
Ai incercat vreodata sa te muti de acolo? cred ca de vina este imaginea ta creata, iar daca nu o poti schimba! In ceea ce priveste fecioria ta du-te si tu la "fufe" cum spui tu doar ai 28 d ani. Incearca sa fii mai indraznet, vezi k fetele in ziua de azi plac mai mult baieti rai! nu stiu, sper ca ai inteles ce puncte am vrut sa ating! Se vede ca esti destept, sti sa vorbesti, ti-am spus este d vina mai mult imaginea creata. Sper k ti-am fost de folos macar un pic!
Eu cred ca ar trebui sa scrii o carte. Eu unul, nu as citi-o, dar sunt sigur ca sunt multi care ar face-o.
Of,bine că mi-ai spus, acum fug, deja miroase din dormitor a ars!
Vreți și voi? Pun pariu că sunt mai buni, chiar și așa, arși, decât cei de la magazin, chipsurile mai concret.
Hai că i-am făcut de râs postarea domnului respectiv, acum sigur își va schimba buna părere despre site
Buna
acum am citit partial povestioara ta, de ce sa nu recunosc ca am ras si amuzat de cele scrise de tine, ai un mod aparte de a prezenta mica ta povestioara lunga de altfel, a avut dreptate dl cioran ca si-a ars cartofii citind povestioara ta mai in gluma, mai in serios, e greu sa gasesti in ziua de azi o femeie de casa, astazi fetele nu mai vor sa isi intemeieze o familie, rar unde se mai intampla evenimentul casatoriei.tu trebuie sa iti cauti un suflet drag, mai intai sa o cunosti/sa te cunoasca apoi sa vedeti daca se infiripa ceva, nu te poti avanta asa precum porcul in laturi..nu? sincer cred ca e o parodie povestioara ta si ca de fapt testezi un pic mintea noastra...ma insel?
O zi frumoasa sa ai si multumesc ca m-ai facut sa zambesc pe ziua de azi
Ma tataie, am auzit ca la manastirea agapia sunt niste maicute zburdalnice si cu pofta de cele lumesti.ia si tu niste cozonaci, niste colacei, lapte, branza oua si imbatoseaza-te acolo.cu siguranta una se va gasi sa ti le ia! in rest e bine. apropo, sora ta ce face in Italia?
Heii.
Îmi pare rău, dar chiar nu am puterea să citesc atât de mult.
Cam ce vrei să ştii?
Ceau. Asa ii ca ai 2-3 tzigle lipsa de pe casa? Zii drept, ca poate ne facem frati de cruce.
Daca vrei o fata cum ai zis, cauta una mica : la 16-18 ani, pe la biserica, balerine sau sportive - de alea ce li se interzic sa stie ce-s baietii/barbatii.
Te-am tzucat si bafta.
Esti ca o floare, deschisa prea tare, alti abia daca intelegi ce scriu si acum doar ce am calatorit prin vata unu-i om
E..., nu cred ca si-a schimat parere )))))) eu ard cu lacrimi!